Samsung predstavlja dva svestrana uređaja koji mijenjaju način korištenja pametnih telefona

Autor: Objava za medije , 10. kolovoz 2022. u 15:29
Foto: Press

Kao potvrda predanosti tvrtke Samsung vrhunskoj vještini izrade, svaka komponenta dizajna kod oba pametna telefona je detaljno analizirana za stvaranje istinski prilagodljivog iskustva kako bi svaki korisnik imao uređaj koji se uklapa u njegove potrebe.

Tvrtka Samsung Electronics predstavila je najnoviju generaciju revolucionarnih preklopnih pametnih telefona: Galaxy Z Flip4 i Galaxy Z Fold4. Oba uređaja donose prilagodljivi vanjski dizajn, karakteristike prilagođene individualnim potrebama korisnika i unaprijeđene performanse. Četvrta generacija Galaxy Z serije svojim značajkama odmiče se od standardnog i nudi nove, moćne interakcije koje obogaćuju svakodnevni život.

„Samsung Galaxy preklopni pametni telefoni razvijeni su na temeljima naše filozofije otvorenosti i pružaju nove mogućnosti cjelokupnog prilagođavanja – izvana i iznutra. Nastali u suradnji s našim svjetski poznatim partnerima, ovi novi preklopni uređaji nude nevjerojatno mobilno iskustvo koje zadovoljava potrebe najdinamičnijih korisnika. Zahvaljujući našim neprekidnim naporima i liderstvu, popularnost preklopnih uređaja nastavlja rasti. Uspješno smo transformirali ovu kategoriju uređaja iz pionirskog projekta u seriju pametnih telefona za široku upotrebu među milijunima korisnika širom svijeta“, rekao je Dr. TM Roh, predsjednik i voditelj MX (Mobile eXperience) Business odjela, Samsung Electronics.

Kao potvrda predanosti tvrtke Samsung vrhunskoj vještini izrade, svaka komponenta dizajna kod oba pametna telefona je detaljno analizirana za stvaranje istinski prilagodljivog iskustva kako bi svaki korisnik imao uređaj koji se uklapa u njegove potrebe. Galaxy Z Flip4 zasnovan je na vrlo uspješnom, kultnom Samsung dizajnu uz dodatak ključnih značajki kao što su unaprijeđeno iskustvo korištenja kamere, veća baterija[1] i proširene mogućnosti prilagođavanja uz svoj vrlo kompaktan dizajn. Galaxy Z Fold4 otvara nove mogućnosti za korisnika, pružajući sveobuhvatno iskustvo korištenja pametnog telefona zahvaljujući dizajnu koji može mijenjati oblik, impresivnim zaslonima i multitasking značajkama poput onih na računalu, uz naprednu tehnologiju kamere i snažne mobilne procesore.

Galaxy Z Flip4, savršeni uređaj za izražavanje vlastitog stila

Galaxy Z Flip4 unapređuje omiljene funkcije među Samsung korisnicima, što ga čini savršenim uređajem za izražavanje vlastitog stila. Njegov preklopni dizajn nudi jedinstveno iskustvo koje nije dostupno ni na jednom drugom pametnom telefonu.

Korisnici mogu snimati videozapise bez upotrebe ruku ili grupne selfije pod različitih kutovima djelomičnim preklapanjem Z Flip4 pametnog telefona za aktivaciju inovativne FlexCam kamere[2]. Ove funkcije su čak dostupne i na omiljenim aplikacijama[3] korisnika. Zahvaljujući Samsung partnerstvu s tvrtkom Meta, FlexCam je optimiziran za najpopularnije društvene mreže, uključujući Instagram, WhatsApp i Facebook. Uz Z Flip4 korisnik može napraviti najkvalitetnije selfije ikad direktno putem Cover Screen prednjeg zaslona, korištenjem glavne kamere s unaprijeđenom Quick Shot značajkom. Sada, korisnik može započeti snimanje visokokvalitetnog videozapisa u Quick Shot načinu rada, a zatim ga jednostavno prebaciti u Flex način rada i nastaviti snimati bez prekida – što je idealno za autore sadržaja i vlogere. Također, korisnici mogu snimati selfije u Portrait Mode načinu rada i pregledavati ih u stvarnim omjerima i dimenzijama fotografije kada koriste Quick Shot značajku. Uz poboljšanu kameru, opremljenu sa 65% jačim senzorom[4] koju pokreće moćna Snapdragon® 8+ Gen 1 mobilna platforma, fotografije i videozapisi su oštriji i stabilniji – i po danu i po noći.

Z Flip4 napravljen je tako da se stvarno može koristiti bez upotrebe ruku – omogućavajući da se radi više stvari istovremeno bez potrebe za rasklapanjem pametnog telefona. Korisnik može telefonirati, odgovarati na poruke, otključavati auto[5] pa čak i kontrolirati SmartThings Scene[6] widget i to sve s Cover Screen prednjeg zaslona.

Galaxy Z Flip4 može snimati, emitirati i povezivati se duže između dva punjenja s poboljšanom baterijom[7] od 3,700mAh. Sa super brzim punjenjem, koje je sada dostupno na Z Flip4 pametnom telefonu, uređaj se može napuniti do čak 50% za oko 30 minuta[8], održavajući korisnike povezanima i onda kada je baterija pri kraju.

S tanjim mehanizmom preklapanja, izravnatim rubovima, kontrastnim matiranim stražnjim staklom i sjajnim metalnim okvirima, ovo je najelegantniji Samsung dizajn do sada. Korisnici mogu u potpunosti personalizirati Z Flip4 pametni telefon s Galaxy Themes aplikacijom koja nudi različiti odabir tema za prednji i glavni zaslon kako bi vlastiti stil upotpunili prilagođenim fontovima, ikonama i dizajnom. Pored toga, korisnici imaju mogućnosti izraditi i svoj vlastiti Cover Screen prednji zaslon s novim dizajnom sata i pozadina u različitim formatima kao što su slike, GIF-ovi, pa čak i video[9].

Galaxy Z Fold4, moćan uređaj za multitasking s vrhunskim performansama

Galaxy Z Fold4 rezultat je stalnih Samsung inovacija u segmentu Galaxy pametnih telefona te ujedno i najmoćniji uređaj do sada. Z Fold4 kombinira sveukupnu Samsung mobilnu tehnologiju i predstavlja uređaj sa značajno povećanom funkcionalnošću, bilo da je rasklopljen, preklopljen ili u Flex načinu rada[10]. Isto tako, ovo je prvi uređaj sa Android 12L, specijalnom verzijom Android operativnog sustava koju je kreirao Google za velike zaslone, uključujući i preklopne uređaje.

[1] U usporedbi s Galaxy Z Flip3 5G modelom.

[2] FlexCam se odnosi na iskustvo korištenja kamere u Flex načinu rada. Flex način rada podržava korištenje uređaja pod kutovima između 75° i 115°.

[3] Kompatibilnost se može razlikovati ovisno o aplikaciji.

[4] U usporedbi s Galaxy Z Flip3 5G modelom.

[5] Funkcija je dostupna na Samsung Wallet. Dostupnost Samsung Wallet i uvođenje konkretnih funkcija mogu se razlikovati ovisno o tržištu i modela uređaja te su podložni promjenama. Usluge digitalnog ključa dostupne na odabranim tržištima i modelima uređaja.

[6] SmartThings Scene mora biti omogućen u aplikaciji SmartThings.

[7] U usporedbi s Galaxy Z Flip3 5G modelom. Standardna vrijednost ispitana je u laboratorijskim uvjetima treće strane. Standardna vrijednost je procijenjena prosječna vrijednost s obzirom na odstupanje kapaciteta baterije među uzorcima baterija ispitanih prema standardu IEC 61960. Ocijenjen (minimalni) kapacitet je 3,595mAh. Stvarno trajanje baterije može varirati ovisno o mrežnom okruženju, obrascima korištenja i drugim čimbenicima.

[8] Super brzo punjenje dostupno je kada se koristi adapter od 25W ili jači. Rezultati internih laboratorijskih testova tvrtke Samsung, provedenih s putnim adapterom od 25W dok ima 0% preostale snage, sa svim uslugama, značajkama i isključenim zaslonom. Stvarna brzina punjenja može varirati ovisno o stvarnoj upotrebi, uvjetima punjenja i drugim čimbenicima. Putni adapter prodaje se zasebno. Koristite samo punjače i kabele koje je odobrio Samsung.

[9] Za video, podržana razlučivost je od 176×144 (qCIF) do 1920×1080 (FHD), vrijeme reprodukcije do 15 sekundi i maksimalna veličina do 100MB.

[10] Flex način rada podržava korištenje uređaja pod kutovima između 75° i 115°.

Komentirajte prvi

New Report

Close