Radnicima za ovu godinu isplaćuju dodatnih do 12 tisuća kuna

Autor: Poslovni.hr/Hina , 29. listopad 2022. u 10:32
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

U planu je i božićnica, dar u naravi i za djecu do 15. godine života te regres za godišnji odmor.

Jedna od vodećih hotelskih kompanija u Hrvatskoj, Plava laguna svojim će radnicima za ovu godine isplatiti dodatnih do 12 tisuća kuna nagrada i stimulacija za dobro odrađenu sezonu, od čega 6.250 kuna po radniku za dobre radne rezultate, a ostalo u obliku božićnice, regresa i slično, ističu u petak iz Plave lagune.

Iznos od 6.250 kuna radnicima se isplaćivao u više navrata od svibnja do listopada, a time su im sveukupno ove godine, kako dodaju, značajno povećali ukupna primanja u odnosu na ugovoreno prije turističke sezone.

“Nagradom za dobre radne rezultate želimo zahvaliti svim radnicima koji su iznimno doprinijeli uspješnosti ove sezone, osiguravajući gostima najbolje iskustvo, kvalitetu i uslugu”, kažu iz Plave lagune, iz koje podsjećaju i da su početkom ove godine podigli osnovnu plaću radnicima za 5,5 posto, a trećini radnika osnovnu plaću i do 18 posto.

U planu je i božićnica, dar u naravi i za djecu do 15. godine života te regres za godišnji odmor, pri čemu za božićnicu iz te kompanije napominju da to pravo ostvaruju u proporcionalnom iznosu svi radnici koji su radili najmanje dva mjeseca u godini.

S druge strane, pravo na punu nagradu za dobre radne rezultate ostvaruju prema ostvarenom fondu odrađenih sati u glavnoj turističkoj sezoni.

Najavljuju i da će krajem godine nagraditi i vjernost jubilaraca, odnosno onih koji su u kompaniji proveli od 10 do 45 godina.

Komentirajte prvi

New Report

Close