Prvi put od 2016. godine, Ryanair će letjeti iz sedam zračnih luka u Hrvatskoj

Autor: Poslovni.hr , 09. ožujak 2023. u 13:31
Foto: DUBRAVKA PETRIC/PIXSELL

Povratak Ryanaira u Slavoniju, Osijek – London četiri puta tjedno.

Ryanair vraća se u Slavoniju, i to pokretanjem nove linije za London iz Zračne luke Osijek u ljeto. Predviđena su četiri leta tjedno. S povratkom Osijeka u red letenja, i to prvi put od 2016. godine, Ryanair će letjeti do/iz sedam zračnih luka u Hrvatskoj.

“Kao europski zračni prijevoznik broj 1, Ryanair ovog ljeta sa zadovoljstvom najavljuje povratak u Zračnu luku Osijek, s jednom novom linijom do Londona Stansted, koja započinje 2. lipnja. Ryanair će za ljeto ove godine letjeti iz sedam hrvatskih zračnih luka, nudeći hrvatskim korisnicima i posjetiteljima još više izbora za njihov ljetni odmor po najnižim cijenama zrakoplovnih karata u Europi. Kako bismo proslavili Ryanairovu novu liniju Osijek – London za ljeto 2023., pokrećemo posebnu prodaju sjedala s cijenama od samo 29.99 eura za putovanja između lipnja i listopada, koja se moraju rezervirati do ponoći 10. ožujka na Ryanair.com”, najavila je Alicja Wójcik Gołębiowska iz Ryanaira, direktorica za CEE i Baltik.

Iz Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije poručuju kako prepoznaju potencijal koji Zračna luka Osijek ima za razvoj cijele regije te su napravili sve potrebne predispozicije kako bi omogućile povratak Ryanair letova u Zračnu luku Osijek.

Iz Rynaira su inače za proljeće i ljeto najavili i povećanje broja letova s između 10 i 30 tjednih polazaka iz Zagreba.

Komentirajte prvi

New Report

Close