Poziv za podnošenje ponuda za kupnju i stjecanje poslovnog udjela u društvu ZAGREB-MONTAŽA d.o.o. za gradnju gospodarskih objekata   

Autor: Objava za medije , 16. veljača 2021. u 08:13
FOTO: Pixabay

Ovim putem Društvo poziva zainteresirane osobe na podnošenje ponuda za kupnju i stjecanje Poslovnog udjela u ZM-u.  

Društvo Inspire Investments d.o.o. za upravljanje alternativnim investicijskim fondovima sa sjedištem u Zagrebu, Ulica Andrije Hebranga 34, OIB: 62573520714 (u daljnjem tekstu: Inspire) u svoje ime, a za račun fonda Inspirio FGS otvoreni alternativni investicijski fond rizičnog kapitala s privatnom ponudom (u daljnjem tekstu: Fond), drži poslovni udio u društvu posebne namjene INSPIRIO ULAGANJE društvo s ograničenom odgovornošću za usluge sa sjedištem u Zagrebu, Ulica Andrije Hebranga 34, OIB: 39094667601 (u daljnjem tekstu: Društvo). 

Putem Društva, Inspire u svoje ime, a za račun Fonda, drži poslovni udio u društvu ZAGREB-MONTAŽA d.o.o. za gradnju gospodarskih objekata sa sjedištem u Zagrebu, Roberta Frangeša Mihanovića 9, OIB: 06588149401 (u daljnjem tekstu: ZM), i to jedan poslovni udio nominalnog iznosa 32.043.000,00 (trideset dva milijuna četrdeset tri tisuće) kuna što predstavlja 51% (pedeset jedan posto) temeljnog kapitala ZM-a, a koji poslovni udio se u knjizi poslovnih udjela ZM-a vodi pod rednim brojem 10.617 (deset tisuća šesto sedamnaest) (u daljnjem tekstu: Poslovni udio). 

Ovim putem Društvo poziva zainteresirane osobe na podnošenje ponuda za kupnju i stjecanje Poslovnog udjela u ZM-u.  

Detaljne upute o uvjetima i načinu podnošenja ponuda dostupne su na internetskim stranicama Inspire-a (www.inspire.investments), a za sva eventualna pitanja i/ili pojašnjenja sa svim tim u svezi molimo kontaktirajte nas na e-mail: info@inspire.investments. 

New Report

Close