Porsche i TAG Heuer sklopili savez, zajedno će razvijati proizvode

Autor: Poslovni.hr , 05. veljača 2021. u 09:13
FOTO: Press

Desetljeća suradnje dva elitna globalna brenda – Porschea i TAG Heuera upravo su zakoračila u novu razinu. Čuveni proizvođači automobila i satova jučer su potvrdili da su i formalno sklopili strateško partnerstvo kojem je cilj inoviranje i razvoj novih ekskluzivnih proizvoda. U čast ovog saveza na tržište su zajednički pustili  novi sat, TAG Heuer Carrera Porsche Chronograph.

“Snažno prijateljstvo našeg brenda s TAG Heuerom postoji desetljećima i sam što sada poduzimamo sljedeće korake u okviru strateškog partnerstva”, poručio je Detlev von Platen, član Izvršnog odbora za prodaju i marketing u Porsche AG-u. Naglašava pritom kako okupljaju ono što njihovi kupci najviše cijene kod spomenutih brendova, a to je, kaže – autentično nasljeđe, uzbudljiva sportska događanja, jedinstvena životna iskustva i ostvarenje snova. „I jedni i drugi nastojimo stvoriti neke jedinstvene, čarobne trenutke za naše zajednice. Sad se radujemo što ćemo to činiti zajedno.”

Oduševljenje poslovnim savezom dijeli i Frédéric Arnault, izvršni direktor TAG Heuera: „Poput Porschea, i mi smo u srcu disruptori, uvijek u potrazi za visokim performansama. Ovim savezništvom TAG Heuer i Porsche konačno se službeno okupljaju nakon desetljeća bliskih susreta te će stvoriti neusporediva iskustva i proizvode za kupce i obožavatelje koji su strastveni prema našim brendovima i prema onome za što se zalažemo.”

Kako ističu iz Porschea i TAG Heuera, priče dvaju kompanija presijecaju se više od pola stoljeća. Sličnosti baštine mogu se pratiti natrag sve do začetnika Porschea i TAG Heuera. Edouard Heuer i Ferdinand Porsche bili su pioniri čije su vizije zauvijek promijenile njihova odabrana polja. Heuer je bio odgovoran za prvi proizvedeni kronograf, a Porsche je konstruirao novi električni motor u glavčinama kotača. Oba ova postignuća odlikovana su medaljama na svjetskim sajmovima održanim u Parizu u razmaku od 11 godina. Heuer je primio medalju 1889. godine, a prvi Lohner-Porsche elektromobil s ovom inovacijom predstavljen je na izložbi u Parizu 1900. godine.

Komentirajte prvi

New Report

Close