Petrol i Crodux – omiljena mjesta za odmor na putu

Autor: Promo , 23. kolovoz 2022. u 13:20

Spajanjem ovih dvaju benzinskih servisa kupci imaju mogućnost napraviti stanku ili obaviti brzu kupovinu čak na 202 prodajna mjesta u Hrvatskoj.

Na ovakav su se potez odlučili kako bi svojim vjernim kupcima omogućili dodatne pogodnosti te ponudili najkvalitetnija goriva, široku lepezu prepoznatljivih proizvoda koje koristimo svakodnevno te proizvode koji su nam potrebni tijekom dužih putovanja automobilom. Te su informacije zaista zlata vrijedne, osobito ako na umu imamo gužve i stres prilikom putovanja do željenoga odredišta. Za slučaj da nešto niste ponijeli sa sobom ili vam zatreba usred putovanja, Crodux i Petrol su tu za vas.

Na benzinskim servisima čeka vas nova generacija goriva Q Max koja u potpunosti štiti vaš motor od gubitka snage i pokretljivosti. Bolja iskoristivost goriva omogućava čak do 50 kilometara više samo jednim punjenjem spremnika!

Ako se tijekom putovanja više volite kratko opustiti te popiti sok, kavu ili prigristi nešto, u barovima, restoranima i prodajnim mjestima Croduxa i Petrola bit ćete posluženi svježim proizvodima. Vrhunske kave, čajevi i ostala pića možete popiti tijekom stanke od putovanja, a mogu se i ponijeti na put. Omiljeni Montana i Mlinar snack sendviči cjeloviti su, praktični i brzi obroci – kao stvoreni za putovanja, a pronaći ih možete na benzinskim servisima Petrol. Za gurmanska nepca čak 17 Bistroa Crodux benzinskih servisa ponudi nude uvijek svježe pripremljena jela od sezonskih, svježih i zdravih namirnica.

Osim ugodnoga (i ukusnoga!) iskustva, vjerujemo da je dodatan poticaj posjećivanju i ostvarivanje pogodnosti članova Petrol kluba,te brojnih nagradnih natječaja.

Petrol i Crodux mogu se pohvaliti raznovrsnom ponudom koja uključuje: stvari za plažu, opremu za rekreaciju i šport, kuhinjska pomagala, udarne bušilice, baterije, selfie ring, sredstva za čišćenje… U benzinskim servisima moguće je pronaći skoro sve; „od igle do lokomotive“.

Doista, moramo priznati da idu itekako u korak s vremenom i trendovima.

Petrol i Crodux ujedinili su se kako bi sve potrebe korisnika benzinskih servisa bile zadovoljene. Najbolje od oba svijeta pronađite u više od 200 prodajnih mjesta diljem obale i unutrašnjosti, napravite kratku stanku te odmorite uz svježe zalogaje!

New Report

Close