PBZ-u certifikat Top Employer i za 2024.

Autor: Poslovni.hr , 31. siječanj 2024. u 21:59

Anketa obuhvaća šest općih područja: rukovođenje, organizacija i promjene, privlačenje, razvoj, angažiranost te integracija temeljnih vrijednosti.

Privredna banka Zagreb (PBZ), članica Intesa Sanpaolo Grupe, prepoznata je i drugu godinu u nizu kao najbolji poslodavac od strane Top Employers Institute koji međunarodno ispitivanje uspješnosti tvrtki u području ljudskih resursa provodi više od 30 godina. Anketa obuhvaća šest općih područja: rukovođenje, organizacija i promjene, privlačenje, razvoj, angažiranost te integracija temeljnih vrijednosti. Unutar navedenih područja ocjenjivano je 20 pojedinačnih područja ljudskih resursa. Vrlo visoke rezultate Banka je ostvarila u području održivosti i raznolikosti, etike i integriteta, programa dobrobiti za zaposlenike, ulaganja u usavršavanje zaposlenika te dobro uspostavljenog radnog okruženja.

Dinko Lucić, predsjednik Uprave PBZ-a izjavio je tim povodom: “Ponosni smo na priznanje kao jedina financijska institucija u Hrvatskoj koja je u skupini od četiri poslodavca koja su proglašeni Top Employerima u Hrvatskoj 2024.”

Komentirajte prvi

New Report

Close