Smart Industry
Prehnit opravdava status međunarodnog GIS lidera

PAW usluga: najnapredniji sustav upravljanja imovinom

Temeljem niza provedenih istraživanja i GIS projekata te osluškivanja potreba tržišta, hrvatska tvrtka Prehnit razvila je inovativnu uslugu PAW – Property Asset Workbench koja služi kvalitetnijem upravljanju imovinom. Prehnitovo inovativno rješenje neophodno je u procesu digitalne transformacije te ne čudi da bilježe upite za uključenjem PAW usluge u prijavu aktualnog natječaja potpore Digitalizacije poslovanja malih i srednjih poduzeća

Promo
15. srpanj 2022. u 11:18
FOTO: Promo

Potpuno jedinstvenom PAW uslugom, koja omogućuje pogled u treću dimenziju kroz atraktivnu vizualizaciju, odnosno postavljanje perspektivnih zračnih snimki i fotografija u prostor, Prehnit je našao način kako smanjiti potrebu za izlaskom na teren do 90% u odnosu na sadašnju metodologiju upravljanja nekretninama.

Zasnovana na AI tehnologiji računalnog vida i inovativnom reverznom georeferenciranju, ova usluga brzo, točno i ekonomično daje sliku stvarnog stanja u prostoru putem fotodokumentacije nastale iz zraka. Pritom objedinjuje automatizirano prikupljanje podataka realnog stanja na terenu, postojeće podatke iz raznih javnih registara te podataka korisnika, uz korištenje dronova za izradu 3d modela virtualne stvarnosti.

Na taj način dobiva najtočnije moguće podatke u stvarnom vremenu u jedinstvenoj i cjelovitoj prostornoj bazi podataka. Mogućnošću integracije sustava u postojeća poslovna rješenja (ERP, CMS, GIS, BIM), korisnik za nekretninu koju odabire na karti dobiva vizualizaciju pozicije objekta na pojedinoj fotografiji, ali i brojčane, statističke, klimatske i meteorološke podatke, kao što su temperatura i zagađenost zraka te količina oborina.

PAW usluga jednostavna je za korištenje te je primjenjiva na razgranatom tržištu korisnika – od vlasnika ili korisnika nekretnina, turističkih kompleksa, ali i jedinica lokalne samouprave, upravitelja zgrada te tvrtki koje se bave postavljanjem solarnih ploča, održavanjem rasvjetnih mjesta u industrijskim postrojenjima, zonama ili održavanjem javne
rasvjete.

 

www.prehnit.hr

info@prehnit.hr

tel: +385 1 551 3890

Trg Eugena Kvaternika 3, Zagreb

 

New Report

Close