FOTO: Ovo je možda jedini stomatološki centar s bazenom

Autor: Marija Crnjak , 04. rujan 2016. u 16:30
Dental Centar Kalmar Implant Dentistry. Press Foto

Stomatologija je u obitelji Kalmar već treću generaciju, a novi Dentalni centar ima deset ordinacija.

Sinoć je na riječkoj Costabelli svečano otvoren novi Dentalni Centar Kalmar Implant Dentistry, novi poslovni pothvat obiteljske tvrtke Kalmar Implant Dentistry. Novi centar proteže se na 1300 četvornih metara, s deset ordinacija dentalne medicine.

Kalmar Implant Dentistry obiteljska je tvrtka s dugogodišnjom tradicijom, u kojoj radi i treća generacija liječnika dentalne medicine, članova obitelji Kalmar. Stomatološku praksu davne 1950. godine otvorio je Šandor Kalmar. Kalmar Implant Dentistry danas radi na tri lokacije u Rijeci i Crikvenici, zapošljava 40 djelatnika te je jedan od nositelja medicinskog turizma u Hrvatskoj. Naime, Kalmar Implant Dentistry već godinama liječi pacijente iz Italije i Švicarske, a velik interes u posljednje vrijeme bilježi i iz susjedne Slovenije, Njemačke, Velike Britanije i zemalja Skandinavije, kažu u tvrtki.

Uz najsuvremeniju opremu za pružanje usluga iz kirurgije, protetike, ortodoncije, paradontologije, dječje stomatologije, digitalne i laboratorijske dijagnostike, Dental Centar Kalmar uveo je i najnoviju 3D tehnologiju izrade proteza. Uz usluge liječenja, svojim klijentima omogućavaju i organizirani boravak u vlastitim apartmanima, ali i usluge produženog boravka u vili u Klanfarima pored Crikvenice. U novom centru pacijentima će biti na raspolaganju i restoran, ali i bazen.

„Otvaranje novog Dentalnog centra za Kalmar Implant Dentistry označava ulazak u novo razdoblje razvoja naše obiteljske tvrtke, u kojoj tradicija dentalne medicine datira iz daleke 1950. godine, kad je naš djed dr. Šandor Kalmar započeo sa svojom stomatološkom praksom. U novom Kalmar Dentalnom Centru svojim ćemo pacijentima iz Hrvatske i Europe nastaviti pružati najbolju uslugu i izvrsne rezultate liječenja“, izjavio je prilikom svečanog otvorenja Dentalnog centra, Daniel Kalmar, direktor tvrtke.

U tvrtki najavljuju kako će nakon kadrovskog pojačanja na novoj lokaciji Dentalni centar brojati sedamdesetak zaposlenih.

Komentirajte prvi

New Report

Close