FOTO: Ovdje je poželjno redovito pratiti ponudu da se ‘ubodu’ popusti od 80%

Autor: Sergej Novosel Vučković , 01. prosinac 2021. u 14:27
Foto: PD

Poljski maloprodajni lanac trgovina HalfPrice otvorio prvu poslovnicu u Hrvatskoj, u Westgate Shopping Cityju kod Zaprešića. Na dvije etaže u 2500 četvornih metara nudi se više tisuća artikala odjeće, obuće, igračaka, predmeta za dom…Iduće godine bit će još HalfPricea po zemlji.

Prva trgovina maloprodajnog lanca HalfPrice u Hrvatskoj otvorena je u trgovačkom centru Westgate kod Zaprešića. Na dvije etaže na površini od 2500 četvornih metara prodajnog prostora dostupna je obuća, odjeća, iračke, artikli za dom… po cijenama mjestimične nižima do 80% i više, čak i za predmete renomiranih marki.

Foto: PD

Tu je više tisuća artikala po vrlo atraktivnim cijenama, od brendova široke potrošnje pa sve do premium svjetskih brendova. “Ovakav koncept off pricea koji donosi HalfPrice prvi put je na hrvatskom tržištu, a iz dana u dan postaje sve popularniji i traženiji među mnogim kupcima diljem svijeta. Nadamo se da će ga zavoljeti i hrvatski kupci jer u HalfPriceu mogu očekivati vrlo raznoliku ponudu u kojoj će i oni najzahtjevniji sigurno pronaći nešto za sebe”, istaknula je Martina Perić, marketing menadžerica HalfPricea za Hrvatsku i Sloveniju. Kaže da je u ovoj prvoj hrvatskoj trgovini zaposleno 25 ljudi i da je u planu širenje poslovnica sljedeće godine u još nekoliko hrvatskih gradova.

Naša je zemlja tek peta u Europi koja ima ovaj lanac, pokrenut u Poljskoj ovoga proljeća i koji je potom ušao u Austriju, Češku i Mađarsku.

Foto: PD

Opisujući svoje komparativne prednosti, u HalfPriceu kažu da danas svatko želi imati neki dizajnerski komad, a pritom ga kupiti po znatno povoljnijoj cijeni. Svaki takav predmet želja, pak, bude dostupan u nekoliko primjeraka pa kupci zaista moraju redovito pratiti ponudu i biti dobre i brze reakcije kad odluče “ubosti” ono što im se sviđa. Ponuda se obnavlja na dnevnoj bazi pa ono što je bilo sniženo 80% sutra možda više neće biti.

U povodu otvorenja prve poslovnice u Hrvatskoj, HalfPrice je za sve kupce priredio i pogodnosti – poklon vaučere, a tu su i stalne pogodnosti poput rođendanskih kupona, Sale kutak, povrat robe bez računa. Za one koji postanu članovi HP kluba daje se još 7% na kupnju koju obave utorkom.

Komentirajte prvi

New Report

Close