Ova kompanija sutra svim zaposlenicama daje slobodan dan!

Autor: Poslovni.hr , 07. ožujak 2022. u 13:36
Foto: Aminess

Prema podacima iz veljače ove godine, Aminess hoteli i kampovi u svim destinacijama zapošljavaju više od 50 posto žena, od čega je čak 69 žena na rukovodećim pozicijama.

Turistička kompanija Aminess iz Novigrada svim će svojim zaposlenicama dati slobodan radni dan u utorak 8. ožujka, povodom Međunarodnog dana žena, kako bi se posvetile sebi i svojim obiteljima.

Uz to, kompanija pokreće i interni projekt pod nazivom Ami Women koji će okupiti sve zaposlenice na organiziranom druženju na više destinacija u kojima posluje i to u Novigradu, Njivicama i na Korčuli. Cilj ovog projekta je potaknuti žene zaposlene u Aminessu da razgovaraju i razmjenjuju svoja radna iskustva, ali i da jačaju međusobne odnose. Aminess stremi biti poslodavac jednakih prilika, pri čemu podrazumijeva i osnaživanje žena zaposlenih u kompaniji, a ovim projektom to i čini.

„Aminess kontinuirano ulaže u razvoj i nagrađivanje svojih zaposlenika, a upravo je Dan žena posebna prilika da ovom gestom izrazimo zahvalnost našim zaposlenicama. Svjesni koliko je izazovno pronaći vrijeme za sebe uz brojne poslovne obaveze, ove godine smo kolegicama povodom Međunarodnog dana žena odlučili omogućiti da kroz slobodan dan posvete vrijeme sebi, a za sve njih smo organizirali i okupljanje koje za cilj ima povezivanje i snažnije umrežavanje žena u Aminessu.“, izjavila je Zrinka Bokulić, predsjednica Uprave Aminessa.

Prema podacima iz veljače ove godine, Aminess hoteli i kampovi u svim destinacijama zapošljavaju više od 50 posto žena, od čega je čak 69 žena na rukovodećim pozicijama.

Komentirajte prvi

New Report

Close