Otvoreno je novo logističko skladište od 20.000 m2: Stvoreni su uvjete za dodatno zapošljavanje velikog broja ljudi

Autor: Poslovni.hr , 26. svibanj 2023. u 14:24
FOTO: Lagermax /MatijaSkalic

Tvrtka Lagermax Logistics Croatia jučer je svečano otvorila novoizgrađeno logističko skladište u mjestu Luka pored Zaprešića, a velikom proslavom obilježeno je i 25 godina rada Lagermax grupacije u Republici Hrvatskoj.

Uz postojeće skladišne prostore od 16.500 m2 otvoreno je novo logističko skladište, koje se prostire na 20.000 m2. Za te potrebe uloženo je 15,3 milijuna eura čime su se stvorili i uvjeti za dodatno zapošljavanje velikog broja ljudi te čime se pridonijelo razvoju Zagrebačke županije i konkurentnosti hrvatskog gospodarstva. Na krovove skladišta postavljeni su solarni paneli za proizvodnju električne energije jer je fokus tvrtke i na razvoju ekoloških rješenja usmjerenih na očuvanje okoliša što je i budućnost kad je poslovanje u pitanju.

Andrea Mulder / Photo Art

Lagermax grupacija u Hrvatskoj kontinuirano radi na održavanju visoke razine profesionalnosti, kvalitete usluga i konkurentnosti te ulaganju u daljnji razvoj poslovanja. U planu su i gradnja novih skladišnih kapaciteta te uvođenje dodatne djelatnosti u poslovanje – proizvodnja drvenih paleta. Osim sjedišta u Luci pokraj Zagreba, Lagermax Logistics Croatia posluje u regionalnim centrima u Splitu, Rijeci, Puli, Osijeku i Koprivnici.

Andrea Mulder / Photo Art

„Sukladno našoj viziji i misiji pod sloganom „Together in motion“, konstantno pratimo trendove na tržištu i potrebe naših klijenata. Otvaranje novih skladišnih kapaciteta, rezultat je naše intencije da im pružimo optimalne logističke koncepte, kojima ćemo ostati market leader logistike, transporta, skladištenja i distribucije različitih roba; te uz prilagođena logistička rješenja, krojena po mjeri automotive segmenta, biti proaktivni faktor u budućnosti koju donosi tehnološki napredak i e-mobilnost u lancima opskrbe.“, izjavio je Dino Mišar, direktor tvrtke Lagermax Logistics Croatia d.o.o..

„Više od 25 godina rada i postojanja Lagermax grupacije u Republici Hrvatskoj, čini nas ponosnima i obavezuje nas da kroz ovu, ali i sve dosadašnje i buduće investicije, možemo klijentima jamčiti visoku razinu logističke usluge s mjerljivom dodanom vrijednošću uz ispunjenje ugovorenih ključnih pokazatelja uspješnosti.“, izjavio je Robert Bašić, direktor tvrtke Lagermax Autotransport d.o.o..

Lagermax grupa austrijski je koncern koji uspješno posluje više od 100 godina i broji 58 podružnica u 14 zemalja. Lagermax grupa u Hrvatskoj trenutno zapošljava 550 djelatnika, s ukupnim ostvarenim prometom od 53,4 milijuna eura u 2022. godini i do sada je investirala na hrvatskom tržištu više od 85 milijuna eura.

Komentirajte prvi

New Report

Close