Otvoren 100. SPAR supermarket u Hrvatskoj, niknuo u samo 3,5 mjeseca

Autor: Poslovni.hr , 21. srpanj 2021. u 13:15
Foto: Spar

Svečanom otvorenju prisustvovao je gradonačelnik Siniša Jenkač.

U rekordnom roku od samo 3,5 mjeseca uz kružni tok, na ulazu u grad Novi Marof s varaždinske magistrale, niknuo je najnoviji SPAR supermarket. Ovaj impresivan stakleni objekt plijeni pažnju svojim izgledom, a drvene grede i paneli daju toplinu i privlačnost modernom supermarketu. Uz prostrano parkiralište s 91 parkirnim mjestom rezerviranim za kupce ovog kraja, SPAR ponuda od sada je dostupna i svim stanovnicima Novog Marofa i okolnih mjesta.

Svečanom otvorenju prisustvovao je gradonačelnik Siniša Jenkač, koji je s Helmutom Fenzlom, predsjednikom Uprave SPAR Hrvatska, rezanjem vrpce i formalno pustio u rad 100. SPAR supermarket.

Raznolikost, bogatstvo i posebnost SPAR ponude očituje se u širokom izboru prehrambenih i neprehrambenih artikala, a ono što ovaj SPAR čini posebnim su svakako odjel ribarnice sa svježom ribom, odjel mesnice s najširim izborom programa za roštilj i drugog svježeg mesa te toploteka s velikim izborom gotovih jela. Uz to, za jednostavniju kupovinu u novom SPAR supermarketu postavljene su i četiri brze blagajne.

Komentirajte prvi

New Report

Close