Novi iskorak na domaćem tržištu građevinskog materijala

Autor: Objava za medije , 05. siječanj 2022. u 09:09
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Wienerberger je Tondach krovnim prozorima zaokružio cjelinu ponude kompletnog sustava gradnje.

Kako bi oni koji su se odlučili skrasiti u potkrovlju mogli maksimalno iskoristiti sunčevu svjetlost, kao idealno rješenje nameću se krovni prozori koji osvjetljavaju dom i tijekom cijelog dana izravno puštaju svjetlost u zatvoreni prostor. Upravo je Wienerberger, tvrtka poznata kao vodeći svjetski proizvođač građevinskog materijala od gline, svoju ponudu nedavno upotpunila krovnim prozorima Tondach, čime su zaokružili cjelinu ponude kompletnog sustava gradnje.

Kao vodeći svjetski dobavljač građevinskog materijala, poslovanje Wienerbergera temelji se na pronalaženju inovacija i rješenja koja će svim njihovim korisnicima poboljšati kvalitetu življenja. Wienerberger i Tondach već su odavno postale tvrtke koje su sinonim kvalitete građevinskog materijala i krova pa uvrštavanjem krovnih prozora u svoj asortiman Wienerberger pokazuje da kontinuirano radi na unapređenju svoje ponude i zadovoljstva svojih kupaca. Jezgra Wienerbergerovog poslovanja je proizvodnja građevinskog materijala od gline, a ističu se po proizvodnji održivih građevinskih materijala i isporuci sistemskih rješenja za bolju kvalitetu življenja. Upravo to omogućuje im bilježenje uzastopnog rasta neto dobiti. Tako su 2020. godine ostvarili ukupni godišnji prihod u iznosu od 219.178.176,00 kn što predstavlja relativnu promjenu ukupnih prihoda od 8.260.803,00 kn u odnosu na prethodno razdoblje kad su ukupni godišnji prihodi iznosili 210.917.373,00 kn.

Koliko dobro poznaje tržište i prepoznaje potrebe svojih postojećih i budućih klijenata, Wienerberger je ove godine dokazao i pokretanjem webshopa i proširenjem ponude. Imajući na umu što je investitorima važno i što traže, uz naglasak na kvaliteti i garanciji od 10 godina, u ponudi su sada, uz proizvode od opeke poput crjepova i cigli, dostupni i krovni prozori. Pouzdani, jednostavni, vrhunskog dizajna i kvalitete, Tondach krovni prozori oduševit će sve čiji prostori u potkrovlju vape za dnevnom svjetlošću i sunčevom energijom. Svojom visokom kvalitetom i funkcionalnošću Tondach krovni prozori osiguravaju vrhunsku toplinsku izolaciju i visoku nepropusnost dok istovremeno pružaju optimalnu količinu svjetlosti u prostor čineći ga ugodnim za življenje. Također, ugradnjom ovih prozora podiže se i vrijednost same nekretnine jer uz njih dolaze certificirani izvođači i partneri koji jamče za kvalitetu i dugovječnost.

Više prirodne svjetlosti osigurat će puno ugodniji i ljepši boravak u domu, a više informacija o Tondach prozorima i ostatku Wienerberger ponude nalazi se na wienerberger.hr stranici te na Wienerbergerovom web shopu.

Komentirajte prvi

New Report

Close