Među piletinom, biram Međimursko!

Autor: Promo , 28. lipanj 2021. u 08:14
Foto: promo

Brand ponosno, na svojim pakiranjima, ističe oznaku Rođeno i uzgojeno u Hrvatskoj, Meso hrvatskih farmi.

Samo ime branda upućuje na porijeklo proizvoda, također i na prirodu, kvalitetu, ljepotu, zdrav život, tradiciju i suvremeni način života i rada tog kraja!

Specifičnost mesa pod brandom Međimursko pile je domaća proizvodnja, žuta boja kože mesa, umjerena masnoća, bogatstvo proteinima, mala varijacija u težini, te svježina samog proizvoda.

Brand ponosno, na svojim pakiranjima, ističe oznaku Rođeno i uzgojeno u Hrvatskoj, Meso hrvatskih farmi.

Proizvodni lanac od hrane za piliće pa do gotovih proizvoda odvija se u Hrvatskoj i temelji se na integriranom sustavu KSS (kvaliteta, sigurnost, sljedivost), gdje su svi procesi proizvodnje hrane od polja do stola strogo kontrolirani.

Krmna smjesa za prehranu naše peradi ne sadrži hormone, antibiotike ili sirovine životinjskog podrijetla.

Glavni sastojci su kukuruz, soja, pšenica, minerali i vitamini.

Vrijednosti branda Međimursko pile

PRIRODA

Sve naše odluke i svi naši postupci moraju zadovoljiti najstrože kriterije suživota s prirodom!

ZDRAVLJE

Zdravlje naših potrošača je na prvom mjestu pri svim našim tehnološkim procesima. Svi naši proizvodi moraju zato biti besprijekorni i sigurni.

OBITELJ

Obitelj je osnovna životna potreba kako bismo se osjećali sigurno. Zato podržavamo kvalitetan život zajednice, obitelji i društva. Zajednički obroci mnogo su više od samog zadovoljavanja potrebe za hranom. Hrana nas zbližava i povezuje.

Novo, suvremenije Međimursko pile samo je početak gradnje bradiranog, pakiranog asortimana kategorije svježeg mesa hrvatskog proizvođača PP Pipo Čakovec.

U vrijeme kada se puno priča o porijeklu, kvaliteti, sljedivosti, pravovremenoj opskrbi i što manjem tretiranju proizvoda aditivima, s ponosom možemo reći kako Međimursko pile nosi ime regije u kojoj je samo sjedište i proizvodnja Perutnine Ptuj Pipo Čakovec.

Meso hrvatskih farmi garantiranog porijekla i sljedivosti prepoznali su domaći kupci i potrošači!

Potrošači su danas zainteresirani, osim za krajnji proizvod i jelo,  i za pozadinu proizvodnje, odgovornu kupnju, raznovrsnost, ukus i prezentaciju.

Brand Međimursko pile je rješenje namijenjeno suvremenom potrošaču, koji se svjesno odlučuje za kvalitetu i meso kontroliranog podrijetla s hrvatskih farmi.

Piletina je svima rado viđena hrana na tanjuru, a najbolja je kada dolazi iz domaćeg uzgoja — poput Međimurskog pileta.

I zato među piletinom, biram Međimursko!

organizator
partner
partner
partner
partner
partner
partner

New Report

Close