Mate Rimac: U Dubaiju gradimo luksuzne stanove za bogate

Autor: Poslovni.hr , 26. svibanj 2023. u 13:34
FOTO: Pixabay

Dubai je najbolje mjesto za bogate da uživaju u luksuzu, uspjehu i vlastitom bogatstvu! Izjavio je to Mate Rimac, izvršni direktor Bugatti Rimca u ekskluzivnom intervjuu za Khaleej Times iz Dubaija.

Povod za intervju je najava izgradnje luksuznog stambenog nebodera Buggati Residences by Binghatti u Dubaiju čija je izgradnja najavljena u četvrtak na eventu u samom srcu Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Mate Rimac je u toj priči developer, investitor u nekretnine, a uz njega u investiciji sudjeluje i Muhammad Binghatti, izvršni direktor Binghattija, jedan od najpoznatijih vodećih developera u UAE, prenosi Lider.

Buggati Residences će se graditi u samom Business Bayju u Dubaiju, a imat će čak 42 kata, 171 luksuzno opremljenih stanova i čak 11 penthouse stambenih jedinica “s neusporedivim luksuznim sadržajima, uključujući privatnu plažu inspiriranu francuskom rivijerom, privatni bazen, jacuzzi spa, fitness klub, luksuzni restoran i privatnog chefa, privatnog sobara, klub privatnih članova te čak dva lifta za automobile od garaže do penthousea.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Zeleno idigitalno

Ne kužim…..dobio je novce  za razvoj  auto industrije,…megatvornicu u kojoj raste voće i  šeću se  zečići….

a  višak novaca …ulaže u  stambenu izgradnju ?…..Šta kaže EUKontrola  trošenja europskih novaca ?

New Report

Close