Luksuzni istarski resort uvodi dvije značajne novosti u svoje poslovanje

Autor: Poslovni.hr , 28. ožujak 2023. u 11:08
Hotel Kempinski Adriatic

Prestižni golf i spa resort s pet zvjezdica ponovno otvara svoja vrata. Smješten u Istri, u blizini Savudrije i Umaga, Kempinski Hotel Adriatic u novoj sezoni donosi i značajne novitete kojima će Kempinski Hotel Adriatic svoje poslovanje podići na još jednu višu razinu.

Od ove godine Hotel će nuditi svoje usluge tijekom cijele godine što će gostima omogućiti da uživaju u čarima Istre i Mediterana i tijekom zimskih mjeseci.

Druga velika novost koja će oduševiti sve strastvene golfere je rebranding golf igrališta te ekskluzivna vijest da je Golf Adriatic postao prvi PGA National Golf Course“ u Hrvatskoj i u ovom dijelu regije.

„The PGA“ je prva udruga profesionalnih golfera na svijetu osnovana 1901. godine. Organizacija svojim članovima pruža podršku te su svojim radom usmjereni na promicanje igranja golfa. Kao dio ove prestižne organizacije, Golf Adriatic ima pravo ekskluzivnosti kao jedino PGA certificirano golf igralište u Hrvatskoj te mogućnost organizacije golf turnira na međunarodnoj razini. Biti dio u ovako prestižnoj organizaciji pridonijet će daljnjem razvoju i rastu, ali i prepoznatljivosti Hotela na svjetskoj razini.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close