JYSK Hrvatska povećava primanja djelatnika u maloprodaji u prosjeku za 35 posto, objavili kolika će biti prosječna primanja

Autor: Poslovni.hr , 15. studeni 2021. u 10:12
FOTO: Press

Najavljeno povećanje primanja za sve pozicije u trgovinama JYSK Hrvatska.

Danski maloprodajni lanac JYSK najavio je povećanje primanja za prosječno 35% svim zaposlenicima u svojim trgovinama diljem Hrvatske. Navedeno povećanje odnosi se na sve pozicije u trgovini te će tako prosječna neto primanja iznositi 6.100 kuna.

12 godina poslovanja, 50 trgovina

Od otvaranja naše prve trgovine u Hrvatskoj prije 12 godina pa do danas naša je kompanija u konstantnom rastu. Nedavno smo otvorili 50. trgovinu u Hrvatskoj, prepoznat smo i prihvaćen brend za što su zaslužni skandinavski korijeni koji nas uče da su kupci i zaposlenici za nas najvažniji. Svjesni smo važnosti uloge zadovoljnog zaposlenika u razvoju cijele kompanije i trudimo se biti konkurentni u visini plaća, ali i osiguravanjem raznih dodatnih pogodnosti poput bonusa, kontinuiranih edukacija, internih natjecanja, druženja i slično. Trenutno u našim trgovinama zapošljavamo gotovo 400 ljudi i izuzetno sam sretan što mogu najaviti osjetno povećanje primanja našim djelatnicima u trgovinama, bez obzira na poziciju na kojoj rade“, izjavio je Dražen Eldić, Retail manager u JYSKu za tržišta Hrvatske.

Rekordni bonusi i mogućnosti napredovanja

Briga o zaposlenicima jedna je od strateških odrednica poslovanja JYSKa koji uz konkurentnu visinu primanja osigurava i rekordne bonuse (ove je godine JYSK zaposlenicima u trgovinama isplatio čak 3.000.000,00 kuna bonusa), dodatne edukacije i školovanja, transparentne i jasne uvjete napredovanja te nagradna natjecanja.

Svjesni da rast i razvoj koji ostvaruju u najvećoj mjeri ovisi o zadovoljstvu zaposlenika, ovim činom žele još jednom pokazati koliko su im važni.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close