B2Body
promo

Juicefast donosi inovacije u svijet zdrave prehrane

Kompanija s ponosom najavljuje lansiranje nove linije obroka, koja je pažljivo osmišljena kako bi udovoljila zahtjevima suvremenog pojedinca u potrazi za brzom, no izrazito zdravom alternativom uobičajenim obrocima.

promo
02. ožujak 2024. u 08:16

U svijetu gdje tempo života neumorno ubrzava, a potreba za zdravim životnim navikama postaje sve izraženija, Juicefast se ističe kao pionir u pružanju nutritivno bogatih i lako dostupnih prehrambenih rješenja.

Kompanija s ponosom najavljuje lansiranje nove linije obroka, koja je pažljivo osmišljena kako bi udovoljila zahtjevima suvremenog pojedinca u potrazi za brzom, no izrazito zdravom alternativom uobičajenim obrocima.

4 kategorije i 23 zdrava obroka

Juicefast je razvio široku paletu zdravih obroka koji zadovoljavaju različite ukuse i prehrambene potrebe. Ponuda obroka dolazi u četiri kategorije: Protein+, Vege, Plant-based i Fitness. Svaki obrok je pažljivo osmišljen od strane nutricionista kako bi pružio idealan balans i osigurao dovoljno energije. Uz izbor kao što su burrito zdjela, edamame tofu quinoa, lazanje s mesom, losos s divljom rižom, piletina s prosom, veganski pad thai, vege paelle i zdjela s kozicama, uvijek postoji ukusna i hranjiva opcija za svakoga.

Više od obroka: holistički pristup zdravlju

Osnovana iz zajedničke vizije braće Dravinec, Juicefast nadilazi tradicionalne koncepte prehrane. U svijetu preplavljenom brzom i nezdravom hranom, Juicefast se ističe kao promjena koja zagovara integrirani pristup zdravlju, kombinirajući optimalnu prehranu s aktivnim načinom života i duhovnom ravnotežom.

Uvođenjem moderne tehnologije visokog pritiska (HPP – High Pressure Processing), Juicefast dodatno štiti kvalitetu svojih proizvoda i produžuje rok trajanja, osiguravajući da svaki obrok zadržava svoje nutritivne vrijednosti, svježinu i izvorni okus bez upotrebe konzervansa.

Prilagodba svakom pojedincu

Prepoznajući jedinstvene potrebe svakog pojedinca, Juicefast nudi raznovrsne personalizirane mogućnosti. Planove prehrane namijenjene mršavljenju (posebno prilagođene potrebama žena i muškaraca), detox programe na bazi sokova, kao i Office paket. Office paket je inovativno osmišljen kako bi zadovoljio potrebe zaposlenika, pružajući im brzu, zdravu i jednostavnu alternativu koja se lako uklapa u brzi tempo modernog načina života. S obrocima koji su spremni za konzumaciju u svega 2 minute i promjenjivim tjednim menijem jela i sokova, Office paket garantira ukusnu raznolikost i spašava od dosadne rutine.

Cjelokupnu Juicefast ponudu možete pronaći na www.juicefast.hr.

New Report

Close