B2Body

Zdrava investicija – prehranom i navikama na poslu do bolje radne učinkovitosti i kvalitetne svakodnevice
Kako se opuštamo?
Hrvatska “gori” od panike i stresa: skoro 90% žena je umorno, 50% anksiozno i tjeskobno, a čak svaka peta žena navodi da ima panične napade.
Promo
Juicefast je inovativna tvrtka koja se ističe u proizvodnji i distribuciji zdravih sokova i obroka. Osnovana s misijom promicanja zdravijeg načina života, Juicefast je postao poznat po svojim prirodnim proizvodima koji ne sadrže aditive…
Imate li ove simptome?
Iza apneje mogu se skrivati razni uzroci, uključujući i oni medicinske prirode.
Simptomi koje često ne primjećujete
Operacija nepca i uvule izvodi se u malom broju slučajeva, a operacijom se dobiva dodatni prostor u usnoj šupljini, čime dišni putovi postaju prohodni, što dovodi do smanjenja hrkanja.
Zdravlje u soku
Juicefast proizvodi u suradnji s lokalnim OPG-ovima nude najbolje iz prirode, a pripremaju se HPP metodom koja omogućava očuvanje hranjivih tvari, svježine i prirodnog okusa.
Obuka za leadership
Teoriju adaptivnog vodstva utemeljili su stručnjaci za vodstvo, profesori s Harvarda te autori Marty Linsky i Ronald Heifetz.
B2Body
Jedno od generalnih uvjerenja vezanih uz organsku prehranu jest da je ona zdravija, Međutim, stvari nisu uvijek crno-bijele.
B2Body
Zdrava prehrana na poslu izuzetno je važna.
After5
Duboko je ukorijenjeno vjerovanje kako je upravo Hashimoto, odnosno usporeni rad štitnjače, krivac za pretilost.
Promo
Novi dizajn Galaxy Fit3 pametnog sata pomaže korisnicima da pametnije vježbaju, razumiju svoje zdravlje i uživaju u poboljšanom iskustvu povezanosti
promo
I dok jedna neprospavana noć povremeno neće štetiti vašem organizmu, trebali biste ipak obratiti više pozornosti ako se to događa tjednima ili čak mjesecima, jer mogu se javiti brojne nelagode po vaše zdravlje.
svakodnevni izbor
Svi znamo da raznovrsno voće, povrće, cjelovite žitarice, nemasni proteini i zdrave masti tijelu osiguravaju vitalne hranjive tvari, poput vitamina, minerala, vlakana i antioksidansa.
B2BODY
Mnoge detox dijete također promoviraju proizvode ili dodatke koji tvrde da potiču detoksikaciju, no ti proizvodi često nisu regulirani ili podržani znanstvenim dokazima.
B2Body
Snažan imunitet gradi se nutritivnim, ali i nenutritivnim faktorima.
B2Body
Brza rješenja često imaju neželjene posljedice.
Kreativna veganska kuhinja
Ova soul food oaza dokazuje kako plant based prehrana može biti kreativna, raznolika i ukusna.
Dobre bakterije
Budući da je danas stres teško izbjeći, važno je osvijestiti potrebu da što prije pokušamo pronaći način kako se nositi s njim.
prrotiv problema
Sjedalački način života i dugotrajno provođenje vremena na poslu za računalom mogu postati ozbiljna zamka za naše tijelo i duh. Povremeno razgibavanje i rastezanje su neophodni kako bismo očuvali svoje fizičko i mentalno zdravlje. N…
B2Body
Mozak i probavni sustav čvrsto su povezani i snažno utječu jedan na drugog, posebice kad smo u stanju stresa. Kako održavati ravnotežu osi crijeva-mozak? Osim izbalansirane prehrane, meditacije i pravilnog disanja, probiotici se sve č…
nutricionizam.hr
Poslovni dnevnik, u suradnji sa stručnim partnerom nutricionizam.hr, donosi serijal videopriloga i članaka koji za cilj imaju istaknuti važnost zdrave prehrane na poslu i educirati čitatelje o tome kako pravilna prehrana može poboljš…
promo
Novi, 5. po redu event održat će se u popularnom veganskom restoranu Oaza Joyfull Kitchen na adresi Radićeva 9 u samom centru Zagreba, u subotu 2. rujna s početkom u 10h.
B2Body
Nemojte se opterećivati ako sve ne ispadne kako ste planirali. Manja odstupanja neće puno narušiti.
Izazovan pothvat
Izgubiti težinu, izgraditi mišiće ili povećati razinu energije. Do cilja pomažu dodaci.
serijal
Čini li vam se kako vas ponekad na poslu uhvati neobjašnjiva iscrpljenost? Bilo da je riječ o neispavanosti, osjetljivosti na vremenske promjene ili nekom drugom faktoru koji utječe na dnevni ritam, tajna u borbi protiv umora krije se i…
B2Body
Inspirativne recepte za brze i uravnotežene obroke na poslu, koji mogu spasiti od brzih nezdravih varijanti, za Poslovni dnevnik donosi Luka Batur, mag. nutr. (nutricionizam.hr).
B2Body
Fokusirajte se na povrće i kvalitetan izvor proteina kao što je meso, riba, sojini proizvodi, ostale mahunarke ili mliječni proizvodi (sir) te umjerenu količinu integralnih žitarica te ponekad i onih bijelih.
SUPERHRANA?
Karotenoidi su ono što mrkvi daje jarku narančastu boju. Najpoznatiji karotenoid je beta-karoten.
Zdrav život
Uz dobro osmišljen glavni obrok, mogu se uzimati zdravi snackovi, paziti na pravilan omjer proteina, zdravih masnoća i ugljikohidrata te se redovito hidrirati.
Mnogima omiljen namaz
Humus je prvi put poslužen u Egiptu u 13. stoljeću. Danas je recept koji se često koristi uklonio upotrebu tahinija i zamijenio ga drugim vrstama orašastih plodova.
B2Body
Tijekom trudnoće važno je pratiti tjelesnu masu.
B2Body
Neadekvatna prehrana na poslu stvara problem i zaposleniku i poslodavcu. Zaposlenika ostavlja bez energije i fokusa, a poslodavca nezadovoljnog efikasnošću zaposlenika.
poslovni tv
O izazovima prehrane u trudnoći na poslu za Poslovni dnevnik govori Mia Čondić, mag. nutr. (nutricionizam.hr).

New Report

Close