Izvučen sretni dobitnik u velikoj nagradnoj igri Ine i Vise

Autor: Promo , 21. ožujak 2024. u 06:33
Foto: INA

Daniel Tkalec iz Volodera ide na putovanje iz snova!

Inina velika nagradna igra, u suradnji s Visom, završila je 28. veljače. Sudjelovati su mogli članovi INA Loyalty programa koji su svoje kupnje plaćali Visa karticama, a u malo više od mjesec dana, koliko je nagradna igra trajala, zabilježeno je više od 258.000 prijava! Dnevne i tjedne nagrade su bile odlične, ali glavna je bila zbilja fantastična: putovanje iz snova u vrijednosti od 10.000 €! Upravo nju je osvojio Daniel Tkalec, Inin vjerni kupac iz Volodera. Prilikom preuzimanja svoje nagrade nije mogao sakriti uzbuđenje:

“INA je uvijek moj prvi izbor i kad su me nazvali da sam osvojio prvu nagradu nisam mogao vjerovati. Već neko vrijeme koristim INA Loyalty i moram priznati da sam baš zadovoljan Ininim programom vjernosti koji nama kupcima nudi puno pogodnosti. Još nisam odlučio gdje ću putovati, ali svakako pošaljem razglednice! “

Zdravka Demeter Bubalo, operativna direktorica Usluga kupcima i maloprodaje, čestitala je sretnom dobitniku: “Danielu želim puno zabave na destinaciji koju odabere, sigurna sam da će mu ovo stvarno biti putovanje iz snova! Njemu se kupovina Class Plus Expert goriva i ostale robe iz naše bogate ponude na maloprodajnim mjestima Ine, kao i uživanje u odličnoj kavi ili slasnim hot dogovima iz Fresh Cornera višestruko isplatilo.”

Čestitkama se pridružila i Ivana Herceg Batić, direktorica Marketinga maloprodaje i programa vjernosti, koja se zahvalila i ostalim sudionicima i dobitnicima: “Danielu i svim dobitnicima čestitam na osvojenim nagradama. Ostalim kupcima zahvaljujem na sudjelovanju i vjernosti i pozivam ih da nastave koristiti INA Loyalty program, kako zbog svakodnevnih pogodnosti, tako i zbog novih nagradnih igara koje za njih pripremamo!”

Uz čestitke sretnom dobitniku, Martin Živković, voditelj marketinga Vise u Republici Hrvatskoj, Danielu i svima ostalim preporučio je korištenje Visa kartice: “Visa omogućuje plaćanje i transakcije u više od 200 zemalja i teritorija diljem svijeta. Nudi optimalnu i sigurnu kupovnu moć, a korištenjem Visa kartice možete uživati u pogodnostima tijekom putovanja i nizu drugih beneficija.”

U ovoj nagradnoj igri vjerni kupci Ine i korisnici Visa kartica su mogli osvojiti ukupno 41 nagradu: 35 dnevnih nagrada – 500 € na Premium Visa Gold kartici, 5 tjednih nagrada – 1.000 € na Premium Visa Gold kartici i već spomenutu glavnu nagradu – putovanje iz snova u vrijednosti od 10.000 € koja je otišla u sretne Danielove ruke. Bilo da je riječ o vašem putovanju iz snova ili svakodnevnom, običnom putovanju INA i Visa bit će vama vjeran suputnik.

Komentirajte prvi

New Report

Close