Izravno povezuju oba kontinenta uz osiguranu isporuku od vrata do vrata do bilo kojeg odredišta u Europi

Autor: cargo-partner , 22. svibanj 2020. u 08:00
FOTO: cargo-partner

Pošiljke je moguće preuzeti na cijelom području zapadne Europe koje je pokriveno gustom mrežom cargo-partnerovih hub-ova, a moderni GSM alati za praćenje osiguravaju transparentnost u cijelom lancu opskrbe.

Zbog utjecaja koronavirusa na prometne kapacitete cargo-partner je prepoznao potrebu za atraktivnim i pouzdanim rješenjima uz koje je pripremio razne dodatne mogućnosti. Uvedene su dvije nove tjedne zbirne linije željezničkog prijevoza između Kine i Europe, kao i nova zbirna kamionska linija pet puta tjedno iz Turske za Hrvatsku.

Najvažnija prednost željezničkog prijevoza je vrijeme isporuke, što je posebno važno u trenutnoj situaciji epidemije koronavirusa. cargo-partnerove direktne zbirne željezničke linije na tjednoj bazi s tranzitnim vremenom od 14 dana izravno povezuju oba kontinenta uz osiguranu isporuku od vrata do vrata do bilo kojeg odredišta u Europi. Pošiljke je moguće preuzeti na cijelom području zapadne Europe koje je pokriveno gustom mrežom cargo-partnerovih hub-ova, a moderni GSM alati za praćenje osiguravaju transparentnost u cijelom lancu opskrbe.

FOTO: cargo-partner

Nova direktna kamionska zbirna linija između Istanbula i Zagreba organizirana je pet puta tjedno. cargo-partnerovi uredi u Istanbulu, Mersinu, Bursi, Izmiru i Gaziantepu, uz suradnju turskih partnera omogućuju kupcima brzo i učinkovito logističko rješenje pet puta tjedno uz flotu od 250 kamiona i 4.000 m² utovarnog prostora. Osigurana je usluga preuzimanje robe u slobodnoj zoni po zbirnim cijenama uz mogućnost carinjenja na vozilu s direktnom dostavom, te dodatne usluge sortiranja robe uz dostavu na više lokacija zahvaljujući gustoj mreži distributera. Potpuna transparentnost zajamčena je zahvaljujući online SPOT “Visibility & Colaboration” platformi.

cargo-partner: rješenja po mjeri svake industrije

cargo-partner je privatna info-logistička tvrtka s potpunom uslugom koja nudi sveobuhvatan portfelj rješenja za zračni, pomorski, kamionski i željeznički prijevoz i skladištenje. Više od trećine stoljeća iskustva u informatičkoj tehnologiji i optimizaciji opskrbnog lanca, tvrtka izrađuje prilagođene usluge za široku paletu industrija kako bi stvorila konkurentne prednosti za svoje klijente širom svijeta. Info-logističar nudi sveobuhvatna namjenska rješenja i usluge za razne industrijske grane, uključujući prehrambenu, farmaceutsku, automobilsku industriju, modu i životni stil, te visoku tehnologiju i elektroniku. Za potrebe svojih klijenata cargo-partner je razvio online SPOT platformu Visibility & Collaboration kojom je omogućeno jednostavno upravljanje nalozima za prijevoz, uz osiguranu potpunu transparentnost i učinkovitu suradnju duž cijelog lanca opskrbe. Većina cargo- partnerovih kupaca radi izravno na SPOT-u ili su njime povezani vlastitim sustavima.
Za prijevozna i logistička rješenja iskoristite cargo-partner mrežu s najvišim standardima sigurnosti i kvalitete prijevoza vaše robe na bilo koju lokaciju u svijetu.

New Report

Close