Iskoristite Early Bird pogodnost za vodeći MBA program u regiji!

Autor: Promo , 18. veljača 2020. u 09:07
Press

Iako MBA program iziskuje resurse vremena i financija, odluku upisa mogu olakšati razne upisne pogodnosti.

Jedna od njih je aktualna Early Bird, pogodnost koju nudi COTRUGLI Business School, kojom je moguće uštedjeti 4000 eura za Executive MBA ili 3000 eura za International MBA program. Early Bird pogodnost vrijedi za sve koji upišu program do 3. travnja 2020. Šteta je propustiti ovakvu priliku, stoga za više informacija i uvjete prijave posjetite OVAJ LINK!

Kada bi vas netko tražio da navedete samo jedan razlog zašto upisati MBA program, teško biste ga mogli izdvojiti. MBA program nudi praktično iskustvo i znanje za pokretanje, širenje i vođenje uspješnog poslovanja. Polaznike odlikuje višegodišnje menadžersko iskustvo, a po završetku programa bogatiji su ne samo u području osobnog rasta, već i u stjecanju širih i cjelovitijih perspektiva na suvremene izazove poslovanja kojima sada mogu pristupiti na nov način. Specifičnost MBA programa je da njegovi polaznici istovremeno rade, što omogućava brzu i direktnu primjenu novih znanja. Poslovne škole okupljaju pojedince iz različitih industrija koji dijele zajednički profesionalni cilj: želju za napretkom, a jedna od najvećih prednosti MBA programa je umrežavanje polaznika s novim kontaktima i razmjena ideja.

Vodeća poslovna škola u regiji, COTRUGLI Business School nudi svjetski standard poslovne edukacije. Njeni programi koncipirani su sukladno potrebama različitih razina menadžmenta, a ubraja se u 2% poslovnih škola u svijetu koje nose međunarodnu akreditaciju AMBA-e (Association of MBA’s – svjetski autoritet u definiranju standarda postdiplomske menadžerske edukacije). COTRUGLI alumni zajednica trenutno okuplja više od 2.200 visokopozicioniranih pojedinaca iz vodećih kompanija, što je čini najvećom i najkvalitetnijom poslovnom mrežom u JI Europi. Osim uspješnih i perspektivnih polaznika okuplja priznate međunarodne predavače i stručnjake.

Poziv na Open Door predavanje

Ako ste tip osobe koja bi prije upisa željela steći dojam u vrijednost i kvalitetu MBA programa, već sljedećeg tjedna imate priliku za to! Od 20.-23. veljače u Zagrebu održat će se Open Door predavanje: Self Management & Personal Development. Predavač Mike George, najčitaniji autor i stručnjak iz područja osobnog razvoja, predstavit će teme kojima je nužno ovladati kako bi se ostvario ne samo kontinuirani osobni razvoj, nego i učinkovito vodstvo: razumijevanje i upravljanje stresom, razvoj samopoštovanja, razvoj emocionalne inteligencije, učinkovito upravljanje vremenom i promjenama i sl.

Kroz predavanje Mikea Georgea, razmijenite svoja iskustva s ostalim COTRUGLI polaznicima, upoznajte se s predstavnicima Škole i otkrijte zašto je COTRUGLI prvi izbor za lidere koji streme profesionalnom i osobnom razvoju!

Broj mjesta na Open Door predavanju je ograničen te će se popunjavati redoslijedom prijava, tako da sugeriramo da se prijavite što ranije i rezervirate svoje mjesto OVDJE!

 

New Report

Close