Kada je riječ o slasticama, zasigurno ste već probali neki od autohtonih otočnih slastica, artizanski sladoled s juga ili delikatese pelješkog zeta… No, jeste li znali da iza svi tih delicija stoji mlada obitelj koja već deset godina živi brend Croccantino. Ona se vratila na svoj rodni Pelješac, a on se nakon svog prvog posjeta odlučio tu i usidriti. Marija Antunović i Ivan Borac, predvodnici zanatskog sladoleda i idejni začetnici prvoklasnog ručno rađenog sladoleda u Hrvatskoj, danas žive svoj san. Povodom proširenja svog poslovanja u Sloveniju, podijelili su s nama svoju poduzetničku priču i otkrili nove planove njihove obiteljske radionice.
Croccantino sladoled je priča o obitelji, tradiciji, otočkim korijenima i strasti prema autentičnom okusu. U proizvodnji biraju samo vrhunske sastojke, pomno odabrane od lokalnih proizvođača, bez aditiva, umjetnih dodataka ili konzervansa. Svaki zalogaj ovog ručno rađenog sladoleda donosi puninu okusa i djelić doživljaja otočke tradicije. Prema riječima ovih mladih vizionara, njihov sladoled nije samo slatki desert koji osvaja nepca, već i potpuni doživljaj obiteljske emocije koja osvaja srca onih koji ga kušaju.



Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu