Infobip najavio partnerstvo s jednim od najvećih operatera mobilne mreže

Autor: Poslovni.hr , 30. ožujak 2022. u 14:19
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Koristeći Infobipovo rješenje Mobile Identity, tvrtke će moći lako verificirati kupce putem broja mobilnog telefona u svakoj fazi putovanja.

Infobip je najavio partnerstvo s jednim od najvećih operatera mobilne mreže u Njemačkoj Vodafoneom, kako bi osigurao mobilnu sigurnost za potencijalnih 62 milijuna korisnika pametnih telefona diljem zemlje. Vodafone se pridružuje Deutsche Telekomu u omogućavanju Infobipovog rješenja za mobilnu autentifikaciju Mobile Identity, koje će biti dostupno poslovnim korisnicima u bankarskom, maloprodajnom i javnom sektoru.

Kako piše ICT Business, porast prijevare tijekom posljednje dvije godine pokazao je kritičnu potrebu za poduzećima da ulože sigurnost. Dok dvofaktorska provjera autentičnosti (2FA) putem e-pošte, SMS-a ili push obavijesti osigurava da tvrtka može potvrditi osobu, to dolazi po cijenu da korisnici moraju mijenjati kanale za potvrdu, remeteći korisničko iskustvo.

Koristeći Infobipovo rješenje Mobile Identity, tvrtke će moći lako verificirati kupce putem broja mobilnog telefona u svakoj fazi putovanja, od aktivacije računa i uključivanja do plaćanja i preuzimanja aplikacije. Sve se to događa sigurno i tiho u pozadini, bez potrebe da korisnik unese kontrolni kod.

Komentirajte prvi

New Report

Close