Imenovani novi članovi uprave Adris grupe

Autor: Poslovni.hr , 17. rujan 2018. u 13:43
Foto: Slavko Midžor / Pixsell

Nakon provedene transformacije tvrtke, Adris grupa, s novim članovima Uprave, nastavlja ulagati u rast i razvoj svojih poslova

Na sjednici Nadzornog odbora, održanoj danas u Rovinju, imenovani su novi članovi Uprave Adris grupe. Odlukom Nadzornog odbora, Uprava Društva u sljedećem razdoblju sastojat će se od četiri člana. Upravi  Adris grupe, na čelu s predsjednikom mr. sc. Antom Vlahovićem i dosadašnjim članom Tomislavom Popovićem, od 1. studenoga 2018. pridružit će se Marko Remenar i Stipanka Ivandić Štefanek.

Nakon provedene transformacije tvrtke, Adris grupa, s novim članovima Uprave, nastavlja ulagati u rast i razvoj svojih poslova. U razdoblju do 2022. godine planirana su ulaganja vrijedna četiri milijarde kuna. Investicijama od 3,3 milijarde u turistički dio tvrtke, 95 posto  hotelskih kapaciteta bit će na najvišoj razini ponude. Gotovo 360 milijuna kuna ulaže se u proizvodnju zdrave hrane, a 230 milijuna u razvoj osiguranja. Uz organski rast, očekivati je i nove akvizicije.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Adris nasto od šverca cigareta TDR-a,sada kada su olakšali poreznu upravu za milijarde kuna,se kurče.
Ante,Plinio,Pokrajac i ostala banda švercera.Oduzet im to ogromno bogatstvo,a s njima u “pržun”!Ako Vlada ima za to jajca?

New Report

Close