Hrvatska Daytona sklopila strateško partnerstvo s poznatim svjetskim liderom

Autor: Poslovni.hr , 21. ožujak 2024. u 11:51
Daytona Founders

Ovo partnerstvo donosi niz prednosti za developere i njihovu produktivnost.

Hrvatska Daytona je sklopila strateško partnerstvo s JetBrainsom, svjetskim liderom u alatima za programere. Ova suradnja smjestila je Daytonu u probranu skupinu upravitelja razvojnim okruženjima, piše ICT Business.

JetBrains je prepoznao potencijal Daytone u povećanju produktivnosti programera. Zahvaljujući ovoj suradnji, razvojni inženjeri sada se mogu još lakše prebacivati između različitih projekata – sve to bez da napuste svoj omiljeni JetBrains alat.

Daytona je sada unaprijed instalirana opcija u cijelom portfelju alata koje nudi JetBrains. Izuzimajući tehnološke gigante Amazon, Google i Microsoft, JetBrains je u svoj ekosistem uključio tek tri tvrtke, među kojima se izdvaja Daytona, postavljajući se rame uz rame s vodećim igračima u industriji.

Ovo partnerstvo donosi niz prednosti za developere i njihovu produktivnost. Cilj suradnje je olakšati upravljanje razvojnim okruženjima i učiniti ga intuitivnijim. Programeri više neće morati prebacivati između raznih sučelja i alata. Time će programerski timovi moći još bolje surađivati i dijeliti kontekst projekta, što će sigurno podići njihovu učinkovitost.

Komentirajte prvi

New Report

Close