Moderan konferencijski centar u Zagrebu koji godišnje ugosti oko 300 premium evenata

Autor: PD VL native tim , 22. ožujak 2023. u 07:00
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Hilton Conference & Event Center ima sve, pa i više od toga, što treba za organizaciju kongresa, evenata i vjenčanja.

Hrvatska se već godinama spominje kao idealna lokacija za kongresni turizam, a zanimljiva je mnogim tvrtkama i event agencijama. Obzirom da su kongresi, seminari te stručni skupovi poslovna putovanja na koja dolazi velik broj ljudi, ova vrsta turizma je ujedno i odličan način promocije određene destinacije na koju se gosti vraćaju u privatnom aranžmanu.

Jedna od takvih destinacija je moderan multifunkcionalni kongresni centar Hilton Conference & Event Center koji se nalazi na osmom katu zagrebačkog hotela Hilton Garden Inn na Radničkoj cesti. U novu godinu ušli su sa novim imenom, iako su već prepoznati kao idealna destinacija za kongrese, sastanke i razne evente. Prostire se na 700 četvornih metara s panoramskim pogledom na cijeli grad koji još savršenijim čine velike staklene stijene te šest metara visoki stropovi. Eventi su bukirani gotovo cijele godine, a zadovoljni klijenti se rado vraćaju.

“Godišnje ugostimo oko 300 evenata, a među klijentima su nerijetko vodeći brandovi iz svake branše. Tako su nam povjerenje dali Coca Cola, Porsche, Toyota, Too Loud Fest, Business Forum Američke ambasade, Jamnica, Mazda, Roche, Pfizer, Sandoz, World Rally Cup, Food Forum Fortenova”, rekao je direktor prodaje Hiltona Ivan Gašpert.

Foto: Promo

U sklopu kongresnog centra nalazi se pet prostranih multifunkcionalnih dvorana koje mogu ugostiti događanja do 600 osoba. Opremljene su suvremenom tehničkom opremom koja uključuje razglas, vrhunsku rasvjetu, projektore, platna, pozornicu, mikrofone, high speed Internet i profesionalnu tehničku podršku. Prostor je moguće prilagoditi i potrebama manjih događanja. Managerica prodaje Tea Jelavić istaknula je kako je u najam dvorane uključeno sve što sudionicima treba, od ugrađenog platna, projektor i audio sustava sve do olovaka i blokova. Naglasila je i kako se odlična ponuda domaćih i internacionalnih specijaliteta često spominje kao dodatan razlog za organizaciju evenata u Hiltonovom konferencijskom centru, a kuhinja je često hvaljena od klijenata.

“Dodatno se, po potrebi, korisnicima može omogućiti korištenje pozornice, govornice, prijenosnog računala te flipcharta i pointera. Dobro je znati i da su sve dvorane za sastanke opremljene individualno podesivim sustavom klimatizacije te imaju mogućnost otvaranja prozora radi prozračivanja”, rekla je Tea Jelavić.

U sklopu hotela sudionicima je omogućen i parking. Hotel Hilton nalazi se na samo 20 minuta vožnje od Zračne luke Zagreb, a gostima su na raspolaganju 153 moderne i prostrane sobe s bračnim krevetom ili s 2 odvojena kreveta suvremenog dizajna za ugodan boravak.

Ponuda hrane u restoranu hotela Hilton Garden Inn je široka i jako hvaljena, a posebno se ističe odličan izbor jela azijske kuhinje koju pripremaju iskusni kuhari, a jedan od njih je i Tika Sharma – master chef azijskih specijaliteta koji je radio u najboljim svjetskim restoranima.


Hilton Conference & Event CenterRadnička cesta 21 · 10 000 Zagreb · Croatia+385 1 6001 931zagreb.events@hilton.com

>>Hilton Conference & Event Center na Facebooku
>>Hilton Conference & Event Center na Instagramu

Sadržaj je nastao u suradnji s hotelom Hilton Garden In

New Report

Close