Glovo opovrgava tvrdnje o prekidu poslovanja u Hrvatskoj

Autor: Poslovni.hr , 16. listopad 2023. u 13:43
Foto: Glovo

Kao odgovor na nedavne glasine, Glovo je pokrenuo istragu kako bi identificirao izvor ove lažne informacije.

Kao odgovor na lažne i obmanjujuće informacije koje su tijekom vikenda kružile javnošću i društvenim mrežama, Glovo želi kategorički demantirati bilo kakve tvrdnje o prekidu poslovanja u Hrvatskoj.

Kako kažu iz kompanije, žele obavijestiti svoje cijenjene kupce, partnere i dostavljače koji svakodnevno dostavljaju putem njihove platforme da Glovo ostaje u potpunosti predan hrvatskom tržištu. Štoviše, ponosni su što mogu izvijestiti da Glovo ide uzlaznom putanjom u Hrvatskoj te da njihov tim kontinuirano radi na poboljšanju njihovih usluga, kako bi ispunili svoju misiju da svima omoguće jednostavan pristup bilo čemu u gradovima u kojima posluju.

Kao odgovor na nedavne glasine, Glovo je pokrenuo istragu kako bi identificirao izvor ove lažne informacije. Kako naglašavaju iz kompanije, predani su poduzimanju svih potrebnih pravnih radnji kako bi zaštitili ugled brenda i borili se protiv širenja lažnih vijesti.

“Glovo snažno posluje u Hrvatskoj i kontinuirano se razvija, donoseći tako dodanu vrijednost lokalnom gospodarstvu. Poslujući u Hrvatskoj od 2019., Glovo trenutno pokriva korisnike iz 29 hrvatskih gradova, povezujući ih s više od 3000 partnera (restorani, supermarketi, trgovine) i preko 2000 aktivnih dostavljača koji dostavljaju putem naše aplikacije. Sve to uz veliku podršku i predanost tima od preko 50 zaposlenika koji se svakodnevno brinu za dobar rad aplikacije. Imamo programe za podršku digitalizaciji malih i srednjih poduzeća i novi standard za fleksibilan rad na platformama. Dakle, iako smo još uvijek mlada tvrtka, vjerujemo da pružamo snažan prijedlog za rješavanje promjena u urbanom stilu života, što je također dokazano velikim zadovoljstvom kupaca u vezi s Glovom. Željeli bismo još jednom potvrditi našu predanost hrvatskom tržištu i zahvaliti svim dionicima našeg tržišta, uključujući partnere, dostavljače, kupce i oglašivače. Vaše povjerenje i podrška ključni su za naš daljnji uspjeh. Glovo je tu da ostane i nastavit će se razvijati u Hrvatskoj, nastojeći ponuditi jedno od najboljih iskustava na tržištu dostave na zahtjev”, rekao je Drago Cota, generalni direktor Glovo Hrvatska.

Komentirajte prvi

New Report

Close