FOTO: Supernova Grupa otvara svoj petnaesti trgovački centar u Hrvatskoj, posao za 300 ljudi

Autor: Poslovni.hr , 15. lipanj 2020. u 13:12
Foto: Press

Ukupna vrijednost investicije iznosi 16 milijuna eura, a otvorenje novog trgovačkog centra rezultiralo je zapošljavanjem oko 300 ljudi.

Supernova Grupa u Požegi otvara svoj petnaesti trgovački centar u Hrvatskoj ovog četvrtka. Retail park Supernova Požega nova je obiteljska shopping destinacija koja se smjestila na zapadnom ulazu u grad Požegu, riječ je o potpuno novom objektu koji u Požegu.

Ukupna vrijednost investicije iznosi 16 milijuna eura, a otvorenje novog trgovačkog centra rezultiralo je zapošljavanjem oko 300 ljudi. Prostor Supernova Požege prostire se na 11.000 četvornih metara unutar kojih je smješteno 16 trgovina i jedan ugostiteljski objekt. Retail park je izgrađen na zemljištu od 47.000 četvornih metara, a za posjetitelje je osigurano 450 parkirnih mjesta.

U novom prodajnom prostoru grupacije Supernova kupci će moći pronaći trgovine poznatih brendova, od kojih većina premijerno dolaze u grad Požegu. Od četvrtka za sve posjetitelje bit će otvoreni: Baby Center, C&A, CCC, Deichman, dm, Galileo, KiK, NewYorker, Pepco, Sinsay, Sport Vision, Top Shop i Tedi. Tijekom ljeta svoja će vrata otvoriti još tri objekta – caffe bar Leggiero, Admiral automat klub te poznati talijanski prehrambeni lanac Eurospin.

Komentirajte prvi

New Report

Close