FOTO: Kaufland otvorio novu trgovinu, proteže se na tri etaže i ima jednu značajnu posebnost

Autor: Poslovni.hr , 16. prosinac 2021. u 13:59
FOTO: Press

Kaufland je u četvrtak, 16. prosinca, u Zagrebu otvorio svoju 43. trgovinu u Hrvatskoj te za stanovnike Peščenice uredio javnu zelenu površinu

Novootvorena trgovina Kauflanda u Zagrebu nalazi se na križanju ulica Donje Svetice i Planinska. Objekt se proteže na tri etaže: u prizemlju se nalazi 136 natkrivenih parkirališnih mjesta za kupce, na prvom je katu prodajni prostor, a na drugom pak parkirališna mjesta za zaposlenike centrale Kauflanda koja se nalazi preko puta nove poslovnice. Pored velikog izbora raznih vrsta voća i povrća, pekarskih proizvoda te svježeg mesa i mesnih proizvoda, ponudu obogaćuju i svježe pripremljena jela s Kaufland roštilja.

Posebnost ove trgovine nisu samo sustav za održivo gospodarenje otpadom kao i sustav za nadzor potrošnje struje i vode, već i činjenica da nema otpadne energije: sva se energija rekuperira i koristi za grijanje. Osim toga, postavljena je i punionica za električne automobile u kojima je napajanje potpuno besplatno.

Unutar ove trgovine, zaposlenici Kauflanda imaju 265 metara kvadratnih za sebe – više od 80 zaposlenika koji će raditi na novoj lokaciji ovdje može provesti dnevnu pauzu ukoliko to žele, a imaju i zasebni prostor u kojemu će se održavati i redovita školovanja.

Urežena je i zapuštena zelenu površinu pored nove trgovine.

„Odlučili samo u javnu zelenu površinu pored naše trgovine uložiti 500.000 kuna kako bismo je obnovili. Na taj način želimo razveseliti naše nove susjede i kupce“, izjavio je Patrick Rudat, predsjednik Uprave Kauflanda Hrvatska k.d.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close