FOTO: Infobip otvorio novi ured u Rijeci, do kraja 2019. planiraju nova zapošljavanja

Autor: Poslovni.hr , 04. prosinac 2018. u 14:16
Foto: Goran Kovačić / Pixsell

‘To je velika stvar, tko to još u Hrvatskoj može ponuditi?’

Infobip, vodeća globalna i hrvatska tehnološka kompanija, u Rijeci je otvorio novi ured na adresi Ulica Martinkovac 109, 1. kat.

>>FOTO: Poznata IT i telekomunikacijska tvrtka gradi novi i još veći kampus u Zagrebu

Riječki je ured 60. ured koji je Infobip otvorio u svijetu. U njemu je zaposleno 40 stručnjaka koji razvijaju visoko tehnološka komunikacijska rješenja, dok kompanija globalno ima 1400 djelatnika.

– Drago nam je da otvaranjem novih radnih mjesta možemo mladima pržiti priliku za rast i razvoj u Hrvatskoj. U Rijeci do kraja iduće godine planiramo udvostručiti broj djelatnika što znači da ćemo tijekom 2019. godine zaposliti još 40 stručnjaka koji u Infobipu, tu u Hrvatskoj, svojim radom mogu utjecati na oblikovanje svijeta komunikacija.

To je velika stvar, tko to još u Hrvatskoj može ponuditi? Zaljubljeni smo u tehnologiju i svakodnevno inoviramo na granicama tehnoloških mogućnosti u našem području, a najveći su nam pokretač upravo ljudi koji svakodnevno uče i strastveno prihvaćaj nove izazove, izjavio je Silvio Kutić, CEO Infobipa.

Uz nova radna mjesta u Rijeci, S. Kutić najavio je i dodatnih 600 radnih mjesta koje će Infobip iduće godine otvoriti diljem svijeta.

Komentirajte prvi

New Report

Close