EOS Grupa osnovala tvrtku u Danskoj

Autor: Objava za medije , 06. ožujak 2014. u 12:47
Thinkstock

U prosincu 2013. međunarodna EOS Grupa osnovala je podružnicu u Danskoj.

U prosincu 2013. međunarodna EOS Grupa osnovala je podružnicu u Danskoj. Novo osnovana tvrtka, EOS Danmark A/S, nudi usluge koje se odnose na sve aspekte upravljanja potraživanjima, a s radom je započela 1. ožujka 2014.

Dr. Andreas Witzig, član Uprave EOS Grupe, odgovoran za regiju Zapadne Europe, objašnjava ulazak na novo tržište: „S obzirom na to su se okvirni uvjeti, kao Basel III u posljednih nekoliko godina promijenili, ukupna potražnja za profesionalnim upravljanjem potraživanjima značajno se povećala. Vjerujemo kako Danska ima znatan potencijal u tom pogledu. Proširenjem našeg poslovanja na Skandinaviju ulazimo u obećavajuću novu regiju za EOS Grupu“, dodaje dr. Witzig.

Najnovije sjedište EOS podružnice je u gradu Aarhusu, dok bi druga lokacija trebala biti otvorena u Kopenhagenu. Peter Haegerstrand Jensen imenovan je za generalnog direktora, diplomirao je poslovno pravo na danskom sveučilištu, osnivač je danske agencije za naplatu potraživanja FinansService i drži vodeću poziciju stručnjaka na području naplate potraživanja u Danskoj već preko 20 godina.

Haegerstrand Jensen komentira: „Naše ciljno tržište je financijski sektor za koji nudimo prilagođena rješenja.“ Komentirajući svoj prijelaz u EOS, Haegerstrand Jensen dodaje: „Veselim se prihvaćanju novog izazova i prilici da omogućim dodatni uspjeh međunarodnoj grupi.“

Komentirajte prvi

New Report

Close