Karte od 39 kuna: Ryanair otvara bazu u Zagrebu dva mjeseca prije plana, najavili i nove dvije linije

Autor: Darko Bičak , 11. svibanj 2021. u 11:07
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Ryanair je danas u prodaju pustio u prodaju karte za svoje linije Zagreb-Malmo i Zagreb – Düsseldorf, a zbog dobrog bookinga otvaraju bazu dva mjeseca prije planiranog roka

Gotovo dva mjeseca ranije nego što je to bilo planirano, Ryanair će otvoriti bazu u Zagrebu i pokrenuti niz linija. Umjesto u rujnu, kompanija će od 23. srpnja pokrenuti tri linije iz Zagreba prema Londonu, Rimu i Gothenburgu. Linije iz Zagreba prema Brusselsu i Milanu krenuti će s prometovanjem također ranije od planiranog, već u lipnju ove godine, dok će ostalih 9 novih linija započeti s prometovanjem od rujna ove godine.

Kako prenosi Croatianaviation, pored već najavljenih, 12 novih linija, Ryanair će od rujna prometovati direktno prema još dvije destinacije iz Zagreba. Od 4. rujna uvodi se linija Zagreb – Malmo – Zagreb koja će u prometu biti dva puta tjedno, utorkom i subotom.  Od istog datuma uvodi se i linija Zagreb – Dusseldorf Weeze – Zagreb, koja će prometovati također dva puta tjedno, utorkom i subotom. Karte na ove dvije nove linije već su u prodaji na službenoj stranici aviokompanije, a navedene linije prometovati će i u zimskom redu letenja. Prema posljednjim najavama, Ryanair će od početka rujna imati čak 14 međunarodnih linija iz zagrebačke zračne luke, pritom ostavljajući mogućnost za uvođenjem dodatnih linija do početka operacija odnosno otvaranja baze u rujnu.

Kako bi proslavio rano otvaranje nove baze u Zagrebu, Ryanair je pokrenuo prodaju sjedala po cijenama od samo 39 kuna

Komentirajte prvi

New Report

Close