Dva lagana koraka do potpune digitalizacije poslovanja

Autor: Promo , 09. rujan 2020. u 11:11
Foto: Bisnode

Paket spreman za brzu digitalnu transformaciju.

Ispred nas je vrijeme digitalne transformacije koja više nije izbor, već nužnost za opstanak tvrtke u vremenima koronakrize. Jeste li spremni za nju? Bisnode želi tvrtkama olakšati prijelaz u digitalnu budućnost, zato na internetskom portalu Poslovna.hr od rujna nudi rješenje koje će vam pomoći jednostavno, brzo i jeftino digitalizirati poslovanje i osigurati nesmetane radne procese, čak i u slučaju novog pooštravanja mjera.

Koronakriza donosi nužnu digitalizaciju radnih procesa

Koronakriza je tvrtkama preko noći postavila digitalno ogledalo i one koje nisu bile spremne na digitalnu transformaciju, nedvojbeno su se puno teže suočile s krizom. Rad od kuće, komunikacija između suradnika i poslovnih partnera, digitalna razmjena informacija, digitalno korištenje arhiva i razmjena dokumenata procesi su koji nas čekaju i u budućnosti, jer koronakriza još nije rekla posljednju riječ. Štoviše, čini se da je vrijeme izolacije opet pred vratima. Ako je 2018. godine prema podacima Eurostata samo jedan posto Hrvata radio od kuće, taj je broj tijekom epidemije narastao na 70 posto. Tvrtke koje su u većoj mjeri digitalizirane lakše su se i brže prilagodile novim uvjetima i oblicima poslovanja na daljinu. Mogli bi reći da digitalizacija procesa više nije izbor, već nužnost za opstanak tvrtke. Naime, na tržištu opstaju oni koji se s vremenom znaju prilagoditi novim uvjetima.

 Paket spreman za brzu digitalnu transformaciju

 Nažalost razmjena e-dokumenata za mnoge je tvrtke vrlo složen, dugotrajan i težak proces, naročito u poslovanju s državom i EU-om, jer dolazi do poteškoća u usklađivanju računovodstvenog sustava tvrtke, sustava posrednika informacija i središnje FINA-ine platforme za razmjenu e-računa.

Uz Bisnode rješenje elektroničkog poslovanja na internetskom portalu Poslovna.hr možete takve procese poslovanja – i s državom i s privatnim sektorom – odmah olakšati i pojeftiniti i na taj način smanjiti svoje troškove poslovanja. Pretplatnici ovog inovativnog, novog Bisnode rješenja mogu u elektroničkom obliku stvarati, slati i primati sve vrste e-računa, narudžbenice. E-računima možete pristupiti 24 sata na dan, svaki dan u godini, bez obzira na lokaciju – dakle, bilo gdje i bilo kada, što je posebno pogodno za rad od kuće koji je trenutno sve češći oblik rada i koji će to biti i ubuduće zbog koronakrize. Rješenje je pogodno za svaku tvrtku, bez obzira na veličinu, broj partnera i broj dokumenata. Jednostavnija, brža i jeftinija razmjena ubrzat će radne procese u tvrtki, čime se tvrtka stavlja i u konkurentsku prednost i korak ispred ostalih.

Za početak korištenja e-računa posjetite internetski portal Poslovna Hrvatska i izaberite uslugu e-Račun. A to je samo prvi korak prema brzoj, nužnoj i učinkovitoj digitalnoj transformaciji vaše tvrtke u cjelini. U tome će vam pomoći pouzdani partner s bogatim iskustvom, tvrtka Bisnode. Bisnode nudi podršku u korištenju rješenja svaki radni dan od 8 do 16 sati na broju 01/30 30 500, tako ćete brzo riješiti i eventualne početne nejasnoće u korištenju rješenja. Da biste se pretplatili na rješenje koje će vam osigurati nesmetano poslovanje i za vrijeme koronakrize i transformirati vas u modernu i konkurentnu tvrtku, pišite nam na: info.hr@bisnode.com

 

Poveznica: https://www.bisnode.hr/proizvodi/e-racun/

New Report

Close