Doživite prvi Z Advent na otvorenom trgu centra  

Autor: Promo , 01. prosinac 2021. u 15:14

Ovaj vikend, 27.11.2021. otvoren je prvi advent na zapadu grada Zagreba u organizaciji Z centra, a trajat će sve do 09.01.2022. 

Otvorenje Z Adventa u subotu 27.11. nije uspjela zaustaviti ni kiša kojom je započeo dan, a samo otvorenje u 19 sati posjetilo je mnoštvo ljudi. Uz otvoreno klizalište na 200m2, koje će razveseliti najmlađe, ali i one malo starije, izdvajamo i bogatu ponudu hrane i pića na adventskim kućicama, na samom trgu koje nadopunjuju ponudu Z centra. Uz tradicionalne mirise i okuse, kao što su kuhano vino, kobasice i fritule svi mogu pronaći nešto za sebe. Adventske kućice nude raznoliku gastronomsku ponudu poput burgera, kobasica, ćevapa, vege burgera, fritula, germ knedli, nizozemskih palačinki, craft piva, kuhanog vina, punča, rakija, vruće čokolade, čaja i raznih sokova.  

Na otvorenju Adventa glazbenim programom oduševila su ‘Bolesna braća’, a nastavak bogatog programa odvijat će se svaku subotu od 19 sati. Najmlađi će uživati u kazališnim predstavama ‘Kazališta Tvornica lutaka’ svaku nedjelju u 17.30 sati na otvorenoj terasi food courta Z centra, dok će ih za vrijeme školskih praznika očekivati razne radionice za djecu ‘powered by MiniPolis’.  

Bajkovito uređen vanjski trg Z centra bit će mnogima odlična inspiracija za fotografiranje. Unutrašnjost centra dodatno je ukrašena raznim Instagram kornerima kako biste fotografijom mogli ovjekovječiti trenutke s vašim najmilijima. 

Ova godina posebna je po tome što prvi put slavimo blagdane zajedno s našim susjedima na zapadu Zagreba. Stoga smo im odlučili uljepšati Advent posebno bogatim programom sve do 9.siječnja sljedeće godine. Na sam Badnjak planiramo započeti tradiciju ležerne proslave s prijateljima i obitelji nakon obavljene kupnje. Posebno ćemo se potruditi oko atmosfere te ponude hrane i pića kako bi naši posjetitelji mogli uživati nakon napornih tjedana pripreme. Ponuda na adventskim kućicama bit će prilagođena samo za taj poseban dan, a glazbeni izbor koji pripremamo oduševit će vas – objasnila nam je voditeljica marketinga Z centra, Mirna Čavrak Talapko. 

U Z centru, otvorenom 26. kolovoza ove godine, pronaći ćete raznolike poklone koji će razveseliti vaše voljene. Ovom prilikom najavljujemo novootvorene trgovine: Anson’s, New Yorker, Techno-Mag, Mlinar u trgovačkom centru Sjever i dječju igraonicu MiniPolis na prvom katu retail parka Jug.  

ANSON’S, njemački multibrand i član grupacije Peek & Cloppenburg, otvorio je svoju prvu trgovinu na hrvatskom tržištu u Z centru. Na više od 1000 četvornih metara ljubitelji mode mogu uživati u ekskluzivnim brendovima kao što su Hugo Boss, Boss Black, Tommy Hilfiger, Guess, Polo Ralph Lauren, Joop, Calvin Klein i Tom Tailor, a predstavljene su i nove modne marke kao što su MC Neal, Christian Berg i Montego Men. Smješten u prizemlju, ANSON’S nudi sve na jednom mjestu, od klasičnog, sportskog do poslovnog stila te brojnih modnih dodataka. 

NEW YORKER jedan je od najvećih svjetskih modnih brendova. Originalan njemački brend sa sloganom “Odjenite se za trenutak” stvara modu za prave trenutke jer baš svaki trenutak je jedinstven. Njihov moto je stvarati stvarna iskustva, poticati kupce da budu svoji, ali i spremni na eksperimentiranje. 

Tehno-Mag nudi široku ponudu bijele i audio-video tehnike, IT opreme, mobitela i tableta, foto opreme, malih kućanskih aparata, “gadgeta” za zabavu i mnogobrojnih dodataka za dom, gdje kupci uz veliki izbor mogu dobiti i stručnu pomoć osoblja.  

Mlinar je pekarska tradicija duga već 115 godina koja svakodnevno nudi svježe pekarske proizvode najviše kvalitete. Z centar predstavlja Mlinar u posebnom caffe formatu kako biste dodatno proširili svoje iskustvo. 

MiniPolis je interaktivni grad za djecu, ali i njihove roditelje i učitelje koji ih prate u najvećoj istraživačkoj avanturi djetinjstva. Čini ga četrdesetak minijaturnih kućica u kojima se djeca upoznaju s više od 50 zanimanja na 2.000 kvadrata.  

ULJEPŠALI SMO POČETAK ADVENTA DOBITNICIMA NAGRADNE IGRE  

Početak Adventa izmamio je osmjeh na lice dobitnicima na nagradnoj igri Z centra. Na otvorenju Adventa preuzeli su svoje nagrade; električni romobil MOON Alpha Two e-Scooter, MOON Wallbox punjač i glavnu nagradu automobil Volkswagen ID.3    

Ponosno smo predali glavnu nagradu ‘Električni automobil Volkswagen ID.3’ sretnoj dobitnici. Sada se veselimo blagdanskom periodu i prvom Z adventu koji će u duhu Božićne bajke oduševiti sve uzraste. Stoga vas pozivamo da nam se pridružite i uživate u bogatom adventskom programu – izjavila je Mirna Čavrak Talapko, voditeljica marketinga Z centra.  

Posjetite Z centar društvene mreže i www.zcentar.hr na kojima ćete moći pratiti program adventa. 

New Report

Close