Donacije Erste banke i Erste Card Cluba zagrebačkim bolnicama u iznosu od 1,3 milijuna kuna

Autor: Poslovni.hr , 04. travanj 2020. u 11:39
Photo: Igor Kralj/PIXSELL

„Ozbiljnost i kompleksnost situacije u kojoj se nalazimo zahtijeva odgovornu reakciju svih subjekata društvene zajednice.”

Erste banka donijela je odluku o donaciji Klinici za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“, u iznosu od milijun kuna, s ciljem pružanja pomoći prilikom nabave potrebne medicinske opreme u situaciji kada se poduzimaju veliki napori u suzbijanju širenja epidemije koronavirusa. 

Dodatno, kartična kuća Erste Card Club odlučila je donirati novčani iznos od 300 tisuća kuna Klinici za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj ulici, kao pomoć u sanaciji materijalne štete uzrokovane potresom koji je pogodio Zagreb 22. ožujka ove godine. 

„Ozbiljnost i kompleksnost situacije u kojoj se nalazimo zahtijeva odgovornu reakciju svih subjekata društvene zajednice. Na ovaj način želimo dati svoj doprinos nastojanjima da se prevladaju izazovi koji stoje pred svima nama te, istovremeno, pružiti podršku liječnicima i medicinskom osoblju, čija je uloga u trenutačnim okolnostima izuzetno važna i zaslužuje veliko poštovanje“, istaknuo je Christoph Schoefboeck, predsjednik uprave Erste banke ovom prigodom. 

Komentirajte prvi

New Report

Close