Dm pomaže razvoju potresom ranjenog kraja

Autor: Poslovni.hr , 01. veljača 2021. u 21:59
Foto: PD

Odabrat će se projekti u kategorijama Društveno korisno djelovanje, Održivost i zaštita okoliša, Kultura, znanost i sport te Poticaj poduzetništvu.

Do 15. ožujka najveći drogerijski lanac u Hrvatskoj primat će online prijave projekata umpjerenih na obnovu i razvoj potresom pogođenih krajeva čiju će realizaciju podržati nakon selekcije pristiglih inicijativa. Potvrdio je to jučer i direktor dm-drogerie markta Mirko Mrakužić

“Vjerujemo kako je za što brži oporavak potresom pogođenih područja ključna dugoročna i sustavna podrška koja će odgovoriti na potrebe ljudi koje je potres najviše pogodio. Zato smo za pomoć potresom pogođenih područja osigurali ukupno 7 milijuna kuna, a dio iznosa namijenili smo za provedbu natječaja {ZAJEDNO} za Petrinju, Glinu i Sisak. Povodom 25. obljetnice poslovanja dm-a u Hrvatskoj”, rekao je Mrakužić i precizirao kako potporu nude inicijativama, kampanjama i idejama koje za cilj imaju obnovu te gospodarski i društveni razvoj potresom pogođenih područja.

Odabrat će se projekti u kategorijama Društveno korisno djelovanje, Održivost i zaštita okoliša, Kultura, znanost i sport te Poticaj poduzetništvu.

Pravila i uvjeti natječaja {ZAJEDNO} za Petrinju, Glinu i Sisak te kriteriji za odabir dostupni su na internetskoj stranici www.jednizadrugezajedno.hr. Sudjelovati mogu nevladine udruge te ustanove, jedinice lokalne, područne i regionalne samouprave i hrvatski proizvođači.

Komentirajte prvi

New Report

Close