Direktor Supernova Grupe objavio kada će se otvariti obnovljeni Centar Kaptol

Autor: Poslovni.hr , 14. kolovoz 2020. u 09:12
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

I dalje smo u planiranim terminima, no naši planovi, naravno, ovise i o planovima zakupaca te njihovim mogućnostima prilagodbe trenutnoj situaciji.

Supernova grupa u jesen prošle godine počela je s revitalizacijom Centra Kaptol u koju je uložila 15 milijuna eura. U međuvremenu dogodio se izboj pandemije koronavirusa i za centar Zagreba prilično razorni potres.

– Radovi na rekonstrukciji i modernizaciji Centra Kaptol su u tijeku i u skladu s planiranim rokovima te nismo imali zastoje u radu zbog koronakrize i potresa – kažu za Lider iz austrijske Supernova grupe koja je u prosincu otvorila obnovljeniBranimir mingle mall u čiji je redizajn uloženo pet milijuna eura.

Dodaju da do kraja ove godine planiraju završiti sve zajedničke unutarnje i vanjske površine te pripremiti poslovne prostore za daljnju izgradnju i opremanje zakupnicima, a do proljeća 2021. bi centar trebao biti rekonstruiran u potpunosti.

– I dalje smo u planiranim terminima, no naši planovi, naravno, ovise i o planovima zakupaca te njihovim mogućnostima prilagodbe trenutnoj situaciji. Pratimo situaciju na tržištu te ćemo postupiti u skladu s uvjetima koji će nam omogućiti otvaranje Centra Kaptol u punom sjaju – odgovara Markus Pinggera, direktor Supernova Grupe, koja je u vlasništvu niza trgovačkih centara diljem Hrvatske. U Zagrebu ih ima nekoliko, a među njima su Supernova Buzin, Garden Mall, Branimir mingle mall, Centar Cvjetni i Centar Kaptol.

Komentirajte prvi

New Report

Close