Digitalni iskorak Oktal Pharme u B2B poslovanju

Autor: Jadranka Dozan , 05. travanj 2022. u 22:00
Foto: PD

Uz veledrogerijsku djelatnost, zastupa više od 30 farmaceutskih tvrtki u Hrvatskoj te na tržišta Mađarske, Slovenije, BiH, Srbije i Sjeverne Makedonije.

Oktal Pharma, jedna od vodećih veledrogerija u Hrvatskoj, napravila je novi korak u digitalnoj transformaciji. U poslovanje je uvela inovativnu B2B platformu kojom se pojednostavnjuje suradnja s partnerima.

Kako ističu u kompaniji, novi portal za poslovne korisnike omogućuje im uvid u relevantnu dokumentaciju u svega nekoliko klikova putem raznih digitalnih uređaja (računala, laptopa, smartphonea ili tableta). To znači da u bilo kojem trenutku partneri mogu provjeriti katalog veledrogerije i trenutno aktivne akcije, napraviti povrat proizvoda ili naručiti neku od usluga iz ponude Oktal Pharme. To digitalno rješenje, kažu, poslovnim korisnicima olakšava i ubrzava pristup evidenciji financijske dokumentacije te omogućava jednostavan pregled različitih izvještaja, pri čemu u kratkom vremenu i jednostavno mogu preuzeti željene materijale putem e-pošte. Uza sve, podcrtavaju i okolišni aspekt, budući da se čuvanjem brojne dokumentacije putem digitalnih resursa smanjuje potreba za potrošnjom papirnatog materijala.

Oktal Pharma, inače, distribuira više od 13,5 tisuća različitih artikala (lijekova, medicinskih proizvoda i ostalih proizvoda za očuvanje zdravlja) i posluje s oko 400 domaćih i stranih dobavljača te oko 1400 kupaca, od ljekarni, drogerija i specijaliziranih prodavaonica do privatnih ordinacija i poliklinika, domova zdravlja i bolnica.

Uz veledrogerijsku djelatnost, zastupa više od 30 farmaceutskih tvrtki u Hrvatskoj te na tržišta Mađarske, Slovenije, BiH, Srbije i Sjeverne Makedonije.

U sastavu Grupe je i ustanova za ljekarničku djelatnost Ljekarne Vaše zdravlje, s e-ljekarnom kao jednim od prvih primjera integracije ljekarničkog poslovanja u internet prostoru.

Komentirajte prvi

New Report

Close