CROZ postao ekskluzivni partner konzultantske tvrtke agile42

Autor: Poslovni.hr , 16. listopad 2014. u 13:24
Press foto

Tvrtka CROZ je jučer službeno objavila svoje ekskluzivno partnerstvo za područje jugoistočne Europe s renomiranom svjetskom konzultantskom tvrtkom agile42.

Tvrtka CROZ je jučer službeno objavila svoje ekskluzivno partnerstvo za područje jugoistočne Europe s renomiranom svjetskom konzultantskom tvrtkom agile42. Riječ je tvrtki sa sjedištem u Berlinu, koja ima dugogodišnje iskustvo i jedinstven pristup projektima uvođenja agilnih principa u organizacije diljem svijeta. U prostorima tvrtke CROZ partnerstvo je uime tvrtke agile42 potvrdio njezin osnivač i jedan od vodećih stručnjaka na području agilnih metodologija, Andrea Tomasini, koji je tom prigodom održao i kratko predavanje iz ovog vrlo aktualnog područja, stoji u priopćenju tvrtke.

"Izrazito mi je zadovoljstvo što smo za ovu regiju uspjeli pronaći tako kvalitetnog partnera kao što je tvrtka CROZ. Veliko iskustvo i znanje njihovih konzultanata ulijeva mi povjerenje da će buduća suradnja biti uspješna te da će klijenti biti zadovoljni s pozitivnim pomacima prema agilnom načinu poslovanja", izjavio je tom prigodom Tomasini.

Agilna transformacija pomaže tvrtkama da pojednostavne svoje poslovne procese, povećaju učinkovitost, odnosno poboljšaju prilagodljivost organizacije ili pojedinog odjela poslovnim zahtjevima. Tvrtka agile42 u svojim podružnicama u SAD-u, Kanadi, Njemačkoj, Nizozemskoj, Danskoj, Italiji i Finskoj zapošljava certificirane stručnjake te provodi projekte tranzicije različitih organizacija na agilni način funkcioniranja. Od svog je osnutka 2007. godine, tvrtka uspješno vodila proces tranzicije u tvrtkama različitih profila, kao što su velike multinacionalne tvrtke Siemens, Sony i Mitsubishi, te srednje velikih tvrtki Ericsson Nikola Tesla, Ableton i Chip, ali i u start-up tvrtkama, kao što su Babbel, Juwelo i eBuddy, ističe se u priopćenju.

Direktor konzultantskih i implementacijskih usluga u CROZ-u, Krešimir Musa, također je komentirao buduću suradnju s tvrtkom agile42: „Bogato iskustvo, znanja i alati tvrtke agile42 postat će izravno dostupni i klijentima u našoj regiji, a CROZ će u sklopu suradnje nuditi usluge edukacije, savjetovanja te mentorstva (coaching). Mogu potvrditi da smo već krenuli s pregovorima s nekoliko potencijalnih klijenata u Hrvatskoj i regiji.”

U okviru najavljenog partnerstva CROZ-ov tim stručnjaka će proći kroz proces edukacije te tako usvojiti način rada koji koristi tvrtka agile42. Početna edukacija traje šest mjeseci, a za početak su odabrana četiri CROZ-ova kandidata koji zadovoljavaju potrebne kriterije uključujući minimalno desetogodišnje iskustvo.

Komentirajte prvi

New Report

Close