Budi eko – nosi Kauflandovu platnenu vrećicu s potpisom

Autor: Objava za medije , 20. lipanj 2022. u 11:51
Foto: Kaufland Hrvatska

Radi se o dizajnu mladog osječkog studenta Ivana Perića koji je jedan od četiri pobjednika natjecanja.

Gdje god da ste odlučili provesti ovo ljeto – jedno je sigurno – kupnju ćete sigurno morati obaviti. Kako biste uvijek uz sebe imali praktičnu, i još važnije, ekološku platnenu vrećicu, od 15. lipnja u Kauflandu možete nabaviti svoj primjerak platnene vrećice s jedinstvenim ljetnim dizajnom.

Osim što će vam dobro doći u kupnji, ova platnena vrećica – pobjednički dizajn Kauflandova natjecanja ‘Dizajnom za dobre stvari’ – jasno poručuje ono što nam priroda, konkretno u ovom slučaju Jadransko more, odavno govori: ‘Ne volin plastiku’. Radi se o dizajnu mladog osječkog studenta Ivana Perića koji je jedan od četiri pobjednika spomenutog natjecanja.

Kaufland je u veljači ove godine pozvao studente da misle zeleno i kreiraju dizajnerska rješenja inspirirana sljedećim temama: zaštita klime, biološka raznolikost, smanjenje plastike i smanjenje otpada. Članovi žirija u sastavu Lea Ileković Žigić,voditeljica marketinga Kauflanda, Ida Prester i Slavko Sobin odabrali su četiri pobjednika, a pobjednici natjecanja su kao nagradu osvojili Appleovo računalo MacBook Pro.

Ljetna vrećica moći će se kupiti u svim trgovinama Kauflanda sve do rujna te iz ovog trgovačkog lanca pozivaju kupce da i oni misle zeleno, odbace plastiku i koriste platnenu vrećicu koja nije samo korisna, već i osvaja svojim jedinstvenim dizajnom.

Više na Dizajnom za dobre stvari | Kaufland

New Report

Close