Billa je otvorila 60. supermarket u Hrvatskoj

Autor: Objava za medije , 20. ožujak 2014. u 11:00
Press foto

Billa posluje na hrvatskom tržištu od 1999. godine i trenutno ima 60 supermarketa te oko 1800 zaposlenih.

Široki asortiman raznolikih proizvoda, moderan dizajn prodajnog prostora te novi standardi na području zaštite klime i okoliša: Split na adresi Šubićeva 5-7 dobiva najnoviji Billa supermarket u Hrvatskoj.
Novi supermarket Billa u Splitu, zablistao je svojim inovativnim dizajnom prodajnog prostora. Zahvaljujući otvorenju osigurano je 27 novih radnih mjesta i Billa će biti još bliža stanovnicima Splita.

U četvrtak 20. ožujka 2014. otvoren je novi, drugi po redu, supermarket Billa – Šubićeva 5-7 u Splitu. Nakon uređenja prostora koje je trajalo dva mjeseca, kupci sada mogu na oko 420 m² prodajne površine pronaći sve što svako gurmansko srce želi: u supermarketu se nudi široki asortiman voća i povrća te raznovrsni svježi mesni proizvodi. Odjel delikatesa nudi puno vrsta proizvoda, gdje se tijekom cijelog dana, nude brojni svježi specijaliteti od kruha i peciva. Uz to kupcima se nudi i sveobuhvatna ponuda kućnih potrepština. Prodajna ponuda upotpunjena je proizvodima vlastite robne marke po najpovoljnijim cijenama kao što su Clever i Billa robna marka.

Na prigodnom svečanom otvorenju koje je bilo održano 19.ožujka novi Billa supermarket otvorili su g. Mohamed Bouyaala, Predsjednik Uprave Bille Hrvatska, g. Vedran Matošić, Direktor Turističke zajednice Grada Splita, a vrpcu je prerezala gđa. Ljiljana Gavranović, Voditeljica supermarketa.

Poseban spoj starog i novog

Billa supermarket specifičan je po predivnom prostoru u kojem se nalazi – Maloj Papalićevoj palači na dnu Pjace koja je sagrađena u 13. stoljeću i pretpostavlja se da ju je izradio Juraj Dalmatinac. Prilikom uređenja posebnu pozornost posvetili smo očuvanju arhitekture i ukrasa te spoju starog i modernog. Najmodernije standarde supermarketa skladno smo uklopili u staru splitsku jezgru te će doživljaj kupovine za kupce biti još ugodniji i zanimljiviji.

Novostvorena vrijednost i nova radna mjesta

U ponudi Bille nalazi se više od 5.000 proizvoda hrvatskih proizvođača. Upravi tvrtke izuzetno je važno podupirati hrvatsko gospodarstvo i proizvođače te gastronomske posebnosti Hrvatske i njenih regija. Preferiranje hrvatskih proizvođača jamči ostanak novostvorene vrijednosti u Hrvatskoj.

Uz to što smo Splićanima osigurali mjesto za kvalitetnu kupovinu prehrambenih proizvoda u susjedstvu, dugotrajno smo stvorili 27 novih radnih mjesta, a naš prodajni tim sigurno će oduševiti kupce najboljim proizvodima, odabranim delikatesama i najboljom uslugom.

Energetska efikasnost na području klimatske zaštite

Novootvoreni supermarket koristi djelomičnu LED rasvjetu koja omogućava uštedu od 25% električne energije za osvjetljenje, klima komoru sa sustavom za povrat topline koji na ventilaciji štedi 60% energije te rashladne vitrine renomiranog talijanskog proizvođača s visokim stupnjem očuvanja energije.

Komentirajte prvi

New Report

Close