Novi iskorak: Aviva iz Trpinjske u ciklus vrijedan 7 milijuna eura

Autor: Suzana Varošanec , 15. lipanj 2023. u 13:50
Foto: Davor Puklavec / Pixsell

Postojeće usluge i čak 30 različitih djelatnosti, nadopunjuju i nove djelatnosti kroz nove odjele poput anesteziologije i dentalne medicine, ali i pedijatrije tako da prema predsjednici Uprave Poliklinike Aviva Nevenki Kovač postaju prava family klinika.

S više od 45 milijuna eura investicija u privatni zdravstveni sektor Arsano Medical Group, najveća grupacija privatnih zdravstvenih ustanova snažno se profilira kao predvodnik u Hrvatskoj i regiji. Uz Polikliniku Aviva to uključuje još tri specijalističke zdravstvene ustanove u RH te vodeću dijagnostičku zdravstvenu ustanovu u Sloveniji. Ulaganja provodi fond Provectus Capital Partners (PCP), čiji predsjednik Uprave te glavni partner Igor Čičak najavljuje nastavak rasta i kroz nove investicije.

Fond raspolaže s ukupno 100 milijuna eura, te je prema Čičku cilj podizanje razine kvalitete privatne zdravstvene zaštite na novu razinu, kroz kontinuirana ulaganja u tehnologiju i ljude za što imaju kapitalnu snagu, rekao je na svečanosti upriličenoj za 200-tinjak poslovnih partnera povodom preseljenja na novu lokaciju Poliklinike Aviva. Čičak je i predsjednik Upravnog vijeća Avive koja nakon više od 4 desetljeća postojanja pokreće novi razvojni ciklus na novoj lokaciji Trpinjska ulica 7 u Zagrebu u sklopu 7 milijuna eura vrijedne investicije.

Postojeće usluge i čak 30 različitih djelatnosti, nadopunjuju i nove djelatnosti kroz nove odjele poput anesteziologije i dentalne medicine, ali i pedijatrije tako da prema predsjednici Uprave Poliklinike Aviva Nevenki Kovač postaju prava family klinika. Tu je još jedan iskorak: prvi na tržištu uvode dentalni pregled kao standardni dio sistematskog, pa dodatno osnažuju tržišnu poziciju pionira preventivne medicine i sistematskih pregleda kao najveća i najmodernija te tehnički najopremljenija privatna poliklinika na jednoj lokaciji u RH.

Komentirajte prvi

New Report

Close