Arsano Medical Group širi poslovanje – uložili u još jednu polikliniku

Autor: Josipa Ban , 10. travanj 2024. u 07:00

Rivić ističe da Arsano Medical Group sve privatne zdravstvene ustanove koje postanu dio njihove grupe osnažuje najboljim korporativnim praksama i jakim financijskim zaleđem.

Arsano Medical Group, privatna zdravstvena grupacija u vlasništvu Provectus Capital Partnersa (PCP), uložio je u oftalmološku Polikliniku Ritz Nova. To je ukupno osmo ulaganje Arsano Medical Groupe, objavljeno je iz kompanije. Iznos nije objavljen.

“Nastavljamo s ulaganjima u specijalizirane poliklinike kako bi unutar Arsano Medical Group mogli ponuditi što kompletniju uslugu pacijentima uz najviše standarde”, kaže Boris Rivić, nedavno imenovani predsjednik Uprave Arsano Medical Groupe.

Arsano u svoj portfelju ima dvije specijalne bolnice, pet poliklinika i jednu ustanovu za laboratorijsku dijagnostiku. Grupaciju čine Poliklinika Aviva, Poliklinika Dijagnostika 2000, Poliklinika Uro centar, Specijalna bolnice za ortopediju i traumatologiju dr. Nemec iz Matulja, Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju Arithera, Ustanova za zdravstvenu skrb Latebra, u Sloveniji Digitalna slikovna dijagnostika Ptuj te od sada i Poliklinika Ritz Nova.

Poliklinika Ritz Nova etablirala se po oftalmološkim pregledima i dijagnostikom oka za djecu i odrasle, operacijama katarakte s ugradnjom intraokularnih leća i operacijama vjeđa – blefaroplastikom.

Rivić ističe da Arsano Medical Group sve privatne zdravstvene ustanove koje postanu dio njihove grupe osnažuje najboljim korporativnim praksama i jakim financijskim zaleđem.

PCP je investicijska tvrtka koju je osnovao Adriatic Structured Equity Fund. PCP, kojeg vodi Igor Čičak, u 2022. ostvario je prihode od 50 milijuna eura što je nešto više od osam posto prihoda svih domaćih privatnih zdravstvenih ustanova.

Komentirajte prvi

New Report

Close