Apple i Deloitte udružili su snage kako bi ubrzali transformaciju poslovanja putem iPhonea i iPada

Autor: Poslovni.hr , 05. listopad 2016. u 15:53
Foto: Press Association/PIXSELL

Uz to, Apple i Deloitte surađivat će u razvoju nove usluge u ponudi Deloitteovog Odjela za konzalting pod nazivom „EnterpriseNext“, namijenjene kao pomoć klijentima da do maksimuma iskoriste hardver, softver i usluge iOS-ovog ekosustava.

Apple® i Deloitte najavili su sklapanje partnerstva kojim bi tvrtkama omogućili lakšu i bržu prilagodbu poslovanja uz postizanje maksimalne snage, jednostavnosti uporabe i sigurnosti koristeći platformu iOS na uređajima iPhone® i iPad®. Udružujući snage, Deloitte je u procesu osnivanja prvog specijaliziranog tima ove vrste za primjenu Appleovih proizvoda koji će se sastojati od preko 5000 savjetnika isključivo usmjerenih pomoći korisnicima u transformaciji njihova načina rada na svim razinama poslovanja, od funkcija koje su u neposrednom kontaktu s klijentima, kao što su prodaja, terenske usluge i rad s osobljem, do istraživanja i razvoja, upravljanja zalihama i sustava pozadinske podrške. 

Uz to, Apple i Deloitte surađivat će u razvoju nove usluge u ponudi Deloitteovog Odjela za konzalting pod nazivom „EnterpriseNext“, namijenjene kao pomoć klijentima da do maksimuma iskoriste hardver, softver i usluge iOS-ovog ekosustava. Nova usluga pomoći će klijentima otkriti mogućnosti kojima u svojim sektorima djelatnosti mogu ostvariti najveći utjecaj i u kratkom roku razviti prilagođena rješenja kroz brzu izradu prototipova.

„Znamo da je iOS najbolja platforma za mobilno poslovanje jer smo se i sami uvjerili u njene prednosti na više od 100.000 uređaja opremljenih iOS-om na kojem radi 75 prilagođenih aplikacija koje u svom radu koriste naši zaposlenici“, izjavio je Zlatko Bazianec, partner u Deloitteovom Odjelu za poslovno savjetovanje. „Naš tim za Apple pružat će tvrtkama koje posluju globalno, stručnost i resurse koji su im potrebni da bi osnažili svoju mobilnu radnu snagu i iskoristili prednosti moćnih ekosustava iz palete koju pružaju iOS, iPhone i iPad, te im tako pomogli ostvariti ambicije uz veću učinkovitost i produktivnost.”

„Deloitte je, kao vodeći u strategiji digitalizacije poslovanja, idealan partner koji svojim timom strateških savjetnika za Apple klijentima pomaže istinski revolucionalizirati način rada uz uporabu iOSa, iPhonea i iPada“, ustvrdio je Bazianec. „iPhone i iPad redefiniraju način na koji ljudi svugdje odrađuju svoje poslove. Ovo partnerstvo omogućit će nam da poslovnim subjektima pružimo dodatnu pomoć kako bi se okoristili nevjerojatnim i jedinstvenim mogućnostima Appleovog ekosustava.“

Komentirajte prvi

New Report

Close