Ana Lokas nova predsjednica Uprave Tifona

Autor: Promo , 25. travanj 2024. u 08:37
Ana Lokas

Lokas je svoju karijeru započela prije 20 godina u prestižnoj revizorskoj kući KPMG, nakon čega se pridružila Tifonu.

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Lokas je svoju karijeru započela prije 20 godina u prestižnoj revizorskoj kući KPMG, nakon čega se pridružila Tifonu, gdje je sada već 15 godina, uključujući 12 godina kao glavna financijska direktorica.

S obzirom na dugi staž u kompaniji i jaku financijsku pozadinu, preuzimanje CEO pozicije smatra nadogradnjom na postojeće znanje i iskustvo. „Nova pozicija nosi novu odgovornost i nove izazove, kojima se veselim jer su me uvijek motivirale nove situacije i mogućnosti da vidimo kako možemo bolje i više”, izjavila je Lokas.

Pod njezinim vodstvom, Tifon planira nastaviti svoju stratešku usmjerenost na širenje svoje regionalne prisutnosti u Hrvatskoj, posebice u Istri i Dalmaciji te i dalje kontinuirano ulagati u kvalitetu svojih inovativnih EVO goriva i daljnji razvoj ponude usmjerene kupcima, kao što je gastro koncept Fresh Corner. „Iza mene stoji jaki tim, koji dobro poznajem, koji je već dokazao da postiže izvrsne rezultate i kojeg želim voditi u nove poslovne pobjede”, dodala je Lokas.

Tifon, jedan od ključnih igrača na hrvatskom tržištu, dio je MOL Grupe i posluje na 52 prodajna mjesta diljem zemlje, uključujući i Skladište naftnih derivata Zabok te zapošljava više od 600 djelatnika, koje pomno prati u njihovu razvoju. Niti jedna strategija i aktivnosti koje je prate ne bi bili mogući bez naših zaposlenika. Oni su naš najvrjedniji resurs i zato nam je razvoj postojećih i privlačenje novih zaposlenika jedan od prioriteta u koji kontinuirano ulažemo”, izjavila je Lokas.

Kao najveća mreža benzinskih postaja koja kupcima nudi isključivo goriva s aditivima, Tifon je posvećen pružanju vrhunske usluge i proizvoda, osiguravajući najbolje korisničko iskustvo za svoje kupce dok su u pokretu.

Naglasak tvrtke na održivost usklađen je sa širim ciljevima EU-a, pokazujući Tifonovu predanost zaštiti okoliša i inovacijama u svom poslovanju.

Komentirajte prvi

New Report

Close