Aircash ojačao menadžerski tim – cilj im je širiti poslovanje

Autor: Poslovni.hr , 15. ožujak 2023. u 16:18
PD

Gunther Egerer te Borko Buturac, iskusni menadžeri s bogatim iskustvom u financijskoj industriji, od nedavno su dio menadžerskog tima Aircasha. Njihova je akvizicija, objašnjavaju iz kompanije, dio strategije rasta, ekspanzije na nova tržišta te širenje platforme za mobilna plaćanja.

Aircash, najbrže rastuća fintech tvrtka u Hrvatskoj, bogatija je za dva nova menadžera. Nova zapošljavanja dio su strategije širenja poslovanja na nova tržišta, što zahtijeva proširenje postojeće mreže zaposlenika, objašnjavaju iz kompanije. U skladu s tim, Aircash je angažirao novog stručnjaka iz Austrije.

Gunther Egerer je novi direktor distribucijskog odjela u Aircashu, ima vrhunsko iskustvo u razvoju prodajnih strategija i poslovanju, stečeno kroz impresivan radni staž njegove prethodne pozicije u vodećim fintech tvrtkama poput SEPA express (član Banking Circle), PayPlug (bivši Dalenys – BPCE Bankarska grupa), Cashto Code, Much Better i Paysafe.

Gunther se istaknuo kao stručnjak na području prodaje i poslovanja, a njegov dolazak u Aircash predstavlja velik i vrijedan korak u daljnjem rastu i razvoju tvrtke.

S druge strane, Borko Buturac pridružio se Aircashu kao direktor operativnih poslova. Tijekom rada u međunarodnim kompanijama kao što su INA, Rewe grupa i Mercator stekao je značajno iskustvo u prodaji, financijama i upravljanju poslovanja što će mu pomoći u daljnjem razvoju operativnih procesa u Aircashu. Uz izvrsnu sposobnost rada s ljudima i motiviranja tima za postizanje uspjeha, Borko svoje iskustvo u upravljanju i organizaciji, donosi u Aircash kako bi unaprijedio operativne procese i povećao efikasnost tvrtke.

“Iznimno nam je drago što imamo Gunthera i Borka u našem timu. Obojica imaju sjajne karijere u prodaji i financijskoj industriji, a njihovo iskustvo i znanje zasigurno će doprinijeti daljnjem razvoju naše kompanije”, rekli su iz Aircasha.

Dolazak dva izuzetno iskusna direktora iz jakih kompanija predstavlja dodatni korak u daljnjem razvoju poslovanja, a očekuje se da će njihovo znanje i iskustvo donijeti nove inovativne ideje i još snažniji iskorak u širenju na nova tržišta.

Komentirajte prvi

New Report

Close