Adecco, hrvatski lider u zapošljavanju, postaje Lugera

Autor: Promo , 12. travanj 2024. u 15:44
FOTO: Promo

Adecco Hrvatska, poznat kao lider u svijetu zapošljavanja, započinje novo poglavlje pod imenom Lugera Talent Solutions.

Od 4. travnja 2024. godine, tvrtka koja je već 20 godina sinonim za uspjeh u zapošljavanju, mijenja ime, simbolizirajući evoluciju i adaptaciju u dinamičnom tržišnom okruženju. Kao Adecco, postigli su značajne poslovne uspjehe, a sada, kao Lugera, cilj je nadograditi te uspjehe inovacijama i proaktivnim pristupom izazovima tržišta rada.

Ovaj strateški potez predstavlja pojačani fokus na individualiziran pristup, inovacije u uslugama i tehnologiju. Lugera će se usredotočiti na personalizirane usluge prilagođene jedinstvenim potrebama i ciljevima svakog kandidata i poslodavca. Tvrtka nasljeđuje čvrstu temeljnu filozofiju Adecca, istovremeno uvodeći napredne tehnološke alate i pristupe koji će dodatno unaprijediti iskustvo zapošljavanja.

Lugera nudi širok spektar usluga, uključujući traženje i selekciju, privremeno zapošljavanje, obračun plaća, HR administraciju, psihološko testiranje i istraživanje tržišta. Također, nastavlja unaprijeđivati usluge centra za procjenu, outsourcinga, Executive Searcha, i outplacementa. Kao iskusni strateški partner, cilj je pružiti sveobuhvatne usluge koje odgovaraju različitim potrebama poslodavaca i kandidata na cijelom tržištu rada.

Jedan od ključnih ciljeva Lugere je primjena naprednih tehnoloških rješenja, uključujući analizu podataka i umjetnu inteligenciju, za bolje razumijevanje dinamike tržišta rada. Cilj je revolucionirati industriju zapošljavanja i stvoriti bolju budućnost rada za sve. Kroz ovu transformaciju, Lugera se pozicionira kao predvodnik u inovacijama u industriji zapošljavanja.

Misija tvrtke ostaje pružanje ne samo poslovnih prilika, već i razvojnih i obrazovnih resursa koji omogućuju ljudima da ostvare svoj puni potencijal. Poseban naglasak stavlja se na razvoj talenata i karijera, nudeći dugoročnu vrijednost zaposlenicima i poslodavcima.

Kao rezultat svoje transformacije, Lugera se obvezuje na stvaranje okruženja u kojem se svaki pojedinac i poslodavac osjećaju cijenjenima i povezanima, čime se poboljšava cjelokupno iskustvo zapošljavanja. Osim toga, tvrtka će se usmjeriti na pružanje inovativnih rješenja koja će pomoći u rješavanju najizazovnijih problema tržišta rada.

Direktorica Nikolina Radić, govoreći o ovoj transformaciji, ističe: „Mijenjamo ime, ali naša strast za izvrsnošću ostaje ista.” Lugera simbolizira novu eru u svijetu zapošljavanja, spajajući tradiciju Adecca s modernim pristupom i tehnološkim inovacijama. Ulaganje u ljude i tehnologiju na prvom je mjestu, čime se osigurava kontinuirano poboljšanje i razvoj usluga koje Lugera pruža. Ova promjena imena odražava dublju posvećenost tvrtke prema pružanju izvanrednih usluga, uz očuvanje jezgre onoga što Adecco čini tako uspješnim.

Ova transformacija dokaz je agilnosti tvrtke u sve bržem i zahtjevnijem svijetu poslovanja. Stvaranjem novog brenda, Lugera ne samo da obećava kontinuitet kvalitete, već i obnavlja svoju predanost izvrsnosti i inovacijama u pružanju usluga zapošljavanja.

Osim što je fokusirana na poslovni uspjeh, Lugera je posvećena i stvaranju pozitivnog društvenog utjecaja. Kroz razne inicijative i programe, Lugera potiče profesionalni razvoj, pruža podršku zajednici i promovira održive poslovne prakse. Ova posvećenost održivosti i društveno odgovornom poslovanju ključna je u razvoju Lugere kao modernog lidera u industriji.

Tvrtka se također zalaže za transparentnost, otvorenu komunikaciju i suradnju s klijentima, partnerima i zaposlenicima. Ovo osigurava da Lugera ostane relevantna i efikasna u rješavanju izazova tržišta rada s kojima se njeni klijenti i kandidati suočavaju. Svojim holističkim pristupom, Lugera je ne samo pružatelj usluga zapošljavanja, već i pouzdan partner u karijernom razvoju i osobnom ostvarenju.

Zaključno, Lugera nije samo promjena imena, već značajan korak naprijed u evoluciji tvrtke. Ovaj novi identitet omogućuje tvrtki da proširi svoje horizonte i istovremeno ostane vjerna svojoj misiji i vrijednostima. Kroz inovacije, posvećenost i strast, Lugera postavlja novi standard u industriji zapošljavanja, dokazuje svoju sposobnost da se prilagodi i evoluira te stvara bolju budućnost rada za sve. Direktorica Nikolina Radić s ponosom gleda na ovu transformaciju, osiguravajući da Lugera ostane vodeća snaga u svijetu zapošljavanja.

Komentirajte prvi

New Report

Close