Za šeficu korporativnih komunikacija A1 došla nakon desetljeća u dm-drogerie marktu

Autor: Bernard Ivezić , 10. travanj 2019. u 06:33
Dubravka Štefanac Vinovrški/Press photo

Dosadašnja direktorica korporativnih komunikacija Martina Rizman Matić, koja je u A1 Hrvatska od 2005. godine, napušta korporativni sektor i odlazi u novo, dinamičnije okruženje.

Dubravka Štefanac Vinovrški nova je direktorica korporativnih komunikacija A1 Hrvatska, drugog najvećeg telekomunikacijskog operatera na domaćem tržištu.

Na tu je funkciju došla iz maloprodajnog trgovačkog lanca Pevec gdje je od prošlogodišnjega rujna bila direktoricom marketinga i korporativnih komunikacija.

Štefanac Vinovrški karijeru je započela prije 17 godina u EPH kao prevoditeljica i asistentica uprave.

Tri godine kasnije postaje asistentica direktora RTL-a Hrvatska, a nakon toga preuzima funkciju direktorice marketinških komunikacija u Siemensu.

Tri godine kasnije prelazi u dm-drogerie markt, gdje ostaje gotovo cijelo desetljeće. Nova voditeljica korporativnih komunikacija u A1 Hrvatska diplomirala je germanistiku na zagrebačkom Filozofskom fakultetu. 

Dosadašnja direktorica korporativnih komunikacija Martina Rizman Matić, koja je u A1 Hrvatska od 2005. godine, napušta korporativni sektor i odlazi u novo, dinamičnije okruženje.

Martina Rizman Matić prelazi iz A1 Hrvatska u Komunikacijski ured Colić, Laco i partneri, doznaje Poslovni dnevnik. Rizman Matić je u drugom najvećem operateru od 2005. godine, a posljednje četiri bila je direktorica korporativnih komunikacija A1 Hrvatska. Tijekom tog razdoblja kompanija je napravila i rebrending iz Vipneta u A1 Hrvatska.

U Komunikacijskom uredu Colić, Laco i partneri bit će partnerica i starija savjetnica. Na funkciju stupa s 1. svibnja ove godine.
"Iako sam u korporativnom sektoru prošla sve u okviru korporativnih komunikacija, uključujući i društveno odgovorno poslovanje, veseli me novo okruženje i građenje profesionalnog iskustva i iz perspektive jedne od najjačih agencija na tržisšu te ću time zasigurno nadograditi i ojačati svoju ekspertizu", kaže Rizman Matić.

Komentirajte prvi

New Report

Close